69 adbreaker Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3261 dla niej warto wygyrywać w buku miliony i jechać na jej mecz ????
1,4K sixeros Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3262 Cs go Liquid 1.80 na mecz LIve Kliknij aby rozwinąć... Od napisania. Przegrana tylko jedna runda i spokojna wygrana 16-7
Cs go Liquid 1.80 na mecz LIve Kliknij aby rozwinąć... Od napisania. Przegrana tylko jedna runda i spokojna wygrana 16-7
735 wojak1908 Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3263 dla niej warto wygyrywać w buku miliony i jechać na jej mecz ???? Kliknij aby rozwinąć... Ale nie mowisz serio ze jej nogi sa ladne?
dla niej warto wygyrywać w buku miliony i jechać na jej mecz ???? Kliknij aby rozwinąć... Ale nie mowisz serio ze jej nogi sa ladne?
970 bartolini1 Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3265 Pospisil/Sock 2 set @1,75 betano. Warto. Pierwszy raz gram u nich, nie wygląda to najgorzej. Ciekawe tylko kiedy nałożą limity bo czytałem niepochlebne opinie w tym temacie.
Pospisil/Sock 2 set @1,75 betano. Warto. Pierwszy raz gram u nich, nie wygląda to najgorzej. Ciekawe tylko kiedy nałożą limity bo czytałem niepochlebne opinie w tym temacie.
69 adbreaker Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3266 zależy co kto lubi dla mnie takie są o wiele lepsze niż jakieś patyczki ????
77 kubuevil Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3267 Po drugie to ma oponke na brzuchu jakby piwo waliła codziennie, po trzecie to jest niska ale zależy kto jakie lubi
Po drugie to ma oponke na brzuchu jakby piwo waliła codziennie, po trzecie to jest niska ale zależy kto jakie lubi
147 kuku Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3268 z twarzy ta cibulkova przeciętna, powiedziałbym ze na niektórych fotach się ociera o butterface, ale ciałko nawet nawet
z twarzy ta cibulkova przeciętna, powiedziałbym ze na niektórych fotach się ociera o butterface, ale ciałko nawet nawet
327,1K Semtex Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3270 Kto co lubi dla mnie też jest piękna brałbym zaraz po Giorgi. No ale chyba zabiła już ten mecz.
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3271 Wielkich tenisistów wyróżnia to, że potrafią wygrać jak nie idzie. Zobaczymy czy Cebula jest coś więcej warta niż jeden wielki mecz z Radwańska.
Wielkich tenisistów wyróżnia to, że potrafią wygrać jak nie idzie. Zobaczymy czy Cebula jest coś więcej warta niż jeden wielki mecz z Radwańska.
719 5567 Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3272 Grube, krótkie nogi plus duży tyłek. Jest się czym podniecać :;/::]
J 23 jerzy_janowicz Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3273 Wielkich tenisistów wyróżnia to, że potrafią wygrać jak nie idzie. Zobaczymy czy Cebula jest coś więcej warta niż jeden wielki mecz z Radwańska. Kliknij aby rozwinąć... Ani Cibulkova ani Radwanska nie są wielkimi tenisistkami :]
Wielkich tenisistów wyróżnia to, że potrafią wygrać jak nie idzie. Zobaczymy czy Cebula jest coś więcej warta niż jeden wielki mecz z Radwańska. Kliknij aby rozwinąć... Ani Cibulkova ani Radwanska nie są wielkimi tenisistkami :]
970 bartolini1 Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3274 Mam u Sereny z ruską over 20,5. Idę o zakład, że ruska się w następnym gemie poskłada, zobaczycie. To jest moje szczęście do WTA.
Mam u Sereny z ruską over 20,5. Idę o zakład, że ruska się w następnym gemie poskłada, zobaczycie. To jest moje szczęście do WTA.
5K realadi Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3276 dałem over 8,5 gema w 2 secie ale Cebula słabo :/ wycofać?
454 domell Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3278 Wielkich tenisistów wyróżnia to, że potrafią wygrać jak nie idzie. Zobaczymy czy Cebula jest coś więcej warta niż jeden wielki mecz z Radwańska. Kliknij aby rozwinąć... Nie jest możliwe wskoczyć do topu w 3 tygodnie. Sorki w 4.
Wielkich tenisistów wyróżnia to, że potrafią wygrać jak nie idzie. Zobaczymy czy Cebula jest coś więcej warta niż jeden wielki mecz z Radwańska. Kliknij aby rozwinąć... Nie jest możliwe wskoczyć do topu w 3 tygodnie. Sorki w 4.
52 socham Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3279 ciekawe jak ma iść jej dobrze jak ledwo chodzi - nie ma siły, nie ma energii, nie ma precyzji
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 5, 2016 #3280 Dobra ja spróbuje Cebule @ 3 w 365. Wejdzie na wyższe oborty. Kliknij aby rozwinąć... głupi typ, głupia strata kasy
Dobra ja spróbuje Cebule @ 3 w 365. Wejdzie na wyższe oborty. Kliknij aby rozwinąć... głupi typ, głupia strata kasy