Dokładnei tak się stało.Mam u Sereny z ruską over 20,5. Idę o zakład, że ruska się w następnym gemie poskłada, zobaczycie. To jest moje szczęście do WTA.
Sorribes Tormo @4,33
Delikatnie.
Zart?Comeback is real?
Też poległem na overze w 2gim secie, ale to nie powód by wyzywać, opanuj się trochęNajpierw Benneteau z Wazeliną się łamią serwując na 4:4 przy moim overze 9,5 teraz to samo ta ruska ćwierćinteligentka. Zajebiście.
To jest moja subiektywna opinia na temat tej zawodniczki strażniku porządku.Też poległem na overze w 2gim secie, ale to nie powód by wyzywać, opanuj się trochę
Nie cierpię gównażerii, po prostu.To jest moja subiektywna opinia na temat tej zawodniczki strażniku porządku.
Predzej cos na kasynie za te 10 zl wygrasz ;DCebula @34, a kij dla beki za 10zł można.
No niestety ????Predzej cos na kasynie za te 10 zl wygrasz ;D
Chyba nie rozumiesz idei tego tematu, idź sobie prawić swoje umoralniające głupoty na jakieś forum polityczne, Panie nie gównażeria 88. Kończę OT, jak jest jakiś admin to mógłby tę "górnolotną" dyskusję usunąć.Nie cierpię gównażerii, po prostu.
Tak, to właśnie jest ideą tego tematu.Pospisil/Sock 2 set @1,75 betano. Warto.
Pierwszy raz gram u nich, nie wygląda to najgorzej. Ciekawe tylko kiedy nałożą limity bo czytałem niepochlebne opinie w tym temacie.