>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Na jakim weselu?
Po takich meczach jakie obie wczoraj rozegrały ciężko było przewidzieć kto jak dziś zagra.
W dniu w którym rozgrywany będzie finał Wimbledonu Cibulkova ma wziąć ślub. ;) A do kolegi który to zauważył - trzeba było wyciągać takie &quot;wnioski&quot; przed meczem i się nimi podzielić. ;)

domell 454

domell

Użytkownik
W dniu w którym rozgrywany będzie finał Wimbledonu Cibulkova ma wziąć ślub. ;) A do kolegi który to zauważył - trzeba było wyciągać takie &quot;wnioski&quot; przed meczem i się nimi podzielić. ;)
Wiem o co chodziło, wczoraj komentatorzy nawet o tym wspominali. Myślenie że odpuszcza mecz bo ma ślub jest chore.

socham 52

socham

Użytkownik
O ile wiem jej chłopak nie robi nic a hajs i dobra dupa się zgadza ???? może jej coś dosypał co by przegrała i mieć ptaszka w garści już w sobote ????

aha ale nie ma też jej co skreślać/ polecam prześledzić jej wyniki w Madrycie ????

domell 454

domell

Użytkownik
Wiadomo, po przełamaniach eksperci wyrastają jak grzyby :cool:
Dla mnie całkowicie niewiadomą była dyspozycja obu zawodniczek po tym co zobaczyłem wczoraj. Morderczy wysiłek. Zastanawiam się jak ktokolwiek mógł cokolwiek przewidzieć w tym meczu i grać. Na live to inna bajka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom