>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
M 2,5K

mati89

Forum VIP
nie mogę zamknąć w becie o3.5 seta Puje z Tomicem, ktoś ma inaczej?
niektóre spotkania dają do zamknięcia, inne nie..

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
hehe i bardzo dobrze. Querrey w gazie, nie wiem jak można lecieć w stronę Francuza, ale to już przeszłość.
ale Ty jesteś przemądrzały ???? ???? a jak można było lecieć na kontuzjowanego Nishikoriego ?

Ja akurat Mahuta nie grałem, ale moim zdaniem on miał większe szanse wygrać z Querreyem niż Nishikori z Ciliciem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
magik90 3K

magik90

Użytkownik
ale Ty jesteś przemądrzały ???? ???? a jak można było lecieć na kontuzjowanego Nishikoriego ?
Ja akurat Mahuta nie grałem, ale moim zdaniem on miał większe szanse wygrać z Querreyem niż Nishikori z Ciliciem.
pisąłem że z jego kontuzją wszystko ok wygląda i to logiczne że jak będzie inaczej to bedzie krecz :]

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
pisąłem że z jego kontuzją wszystko ok wygląda i to logiczne że jak będzie inaczej to bedzie krecz :]
z tego co kojarzę to betsson rozlicza krecze jak pinnacle, czyli w dziale powinien być minus, a nie zwrot.
------
chyba, że coś się zmieniło to zwracam honor

Otrzymane punkty reputacji: +39
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
14.58 Tenis
Zwycięzca meczu:
Aby zakłady były ważne musi zostać rozegrany przynajmniej jeden pełny set. Jeśli w meczu rozegrano mniej niż jeden set, wszystkie zakłady są anulowane a stawka ustawiona na 1.00.
też . a w przypadku kreczu co wtedy ?
Zwrot

pro100 761

pro100

Użytkownik
Ten deszcz niszczy mi psychikę
Tez mnie qrwica na to bierze, zrozumiałbym jakby to była prawdziwa ulewa czy oberwanie chmury a prysnęło jak kropidłem przez minutę i zaraz korty przykrywają i wszystko wstrzymane :zoltakartka:

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
makarova przegrywa pierwszego seta w historii meczów z vesniną. więc ja liczę na kontynuację i vesnina @ 1,9 wygląda znakomicie. a nawet bardzo pewnie i ogólnie widać jakby maka odpuszczała ten mecz grała od niechcenia

domell 454

domell

Użytkownik
makarova przegrywa pierwszego seta w historii meczów z vesniną. więc ja liczę na kontynuację i vesnina @ 1,9 wygląda znakomicie. a nawet bardzo pewnie i ogólnie widać jakby odpuszczała ten mecz. gra od niechcenia
Nie siej fermentu. Vesnina kiedyś wygrała z nią mecz.

&lt;table class=&quot;table_pmatches&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tour_head pair&quot;&gt;&lt;td class=&quot;w50&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;w50&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;w130&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Nie siej fermentu. Vesnina kiedyś wygrała z nią mecz.

&lt;table class=&quot;table_pmatches&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tour_head pair&quot;&gt;&lt;td class=&quot;w50&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;w50&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
kolejny do ostrzału. żegnam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom