noname007x
Użytkownik
po Venustsonga z gasketem gra po raoniciu i gofenie na tym samym korcie?
po Venustsonga z gasketem gra po raoniciu i gofenie na tym samym korcie?
Większa niż na Belgię z Walią :grin:krecz to krecz :] ale masówa na Mahuta poszła się... ????
hehe i bardzo dobrze. Querrey w gazie, nie wiem jak można lecieć w stronę Francuza, ale to już przeszłość.Większa niż na Belgię z Walią :grin:
ale Ty jesteś przemądrzały ???? ???? a jak można było lecieć na kontuzjowanego Nishikoriego ?hehe i bardzo dobrze. Querrey w gazie, nie wiem jak można lecieć w stronę Francuza, ale to już przeszłość.
pisąłem że z jego kontuzją wszystko ok wygląda i to logiczne że jak będzie inaczej to bedzie krecz :]ale Ty jesteś przemądrzały ???? ???? a jak można było lecieć na kontuzjowanego Nishikoriego ?
Ja akurat Mahuta nie grałem, ale moim zdaniem on miał większe szanse wygrać z Querreyem niż Nishikori z Ciliciem.
z tego co kojarzę to betsson rozlicza krecze jak pinnacle, czyli w dziale powinien być minus, a nie zwrot.pisąłem że z jego kontuzją wszystko ok wygląda i to logiczne że jak będzie inaczej to bedzie krecz :]
też . a w przypadku kreczu co wtedy ?nie mogę zamknąć w becie o3.5 seta Puje z Tomicem, ktoś ma inaczej?
niektóre spotkania dają do zamknięcia, inne nie..
Zwrotteż . a w przypadku kreczu co wtedy ?
już wracająKiedy wrócą na kort?
niby zwrot ale czasami daja do zamknięcia pełną pulę jeszcze w trakcie meczuteż . a w przypadku kreczu co wtedy ?
Tez mnie qrwica na to bierze, zrozumiałbym jakby to była prawdziwa ulewa czy oberwanie chmury a prysnęło jak kropidłem przez minutę i zaraz korty przykrywają i wszystko wstrzymane :zoltakartka:Ten deszcz niszczy mi psychikę
Połamała się po wznowieniu więc pełen kibelNo to jeszcze raz...Makarova 2 set @3,75
Nie siej fermentu. Vesnina kiedyś wygrała z nią mecz.makarova przegrywa pierwszego seta w historii meczów z vesniną. więc ja liczę na kontynuację i vesnina @ 1,9 wygląda znakomicie. a nawet bardzo pewnie i ogólnie widać jakby odpuszczała ten mecz. gra od niechcenia
kolejny do ostrzału. żegnamNie siej fermentu. Vesnina kiedyś wygrała z nią mecz.
<table class="table_pmatches"><tbody><tr class="tour_head pair"><td class="w50" align="center">
</td><td class="w50" align="center">
</td><td class="w130">
</td><td class="w130">
</td><td class="w130">
</td></tr></tbody></table>
przerwa pomogła Williams, gema od przerwy jeszcze nie przegrałaWezme Kuze @ 3.0 Bet365
Szkoda że nie odstrzelisz sam siebie z forum.kolejny do ostrzału. żegnam