>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Vesina też udana, marnuja bp a potem się łamie. :p Pewnie w 2 setach się to zakończy.
e: Cuevas/Granollers nie łamią z 15:40, teraz z 0:30, Vesina ma 2 bp i też nie łamie, Rao identycznie. Jak żyć?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mówisz, że Tomic nie wejdzie na wyższe obroty ?
Tak szczerze to już ten mecz mało mnie co interesuje, grałem w AKO Pouille +2,5 seta z Berdychem i Murrayem.
Więcej było w opcji na seta (jakieś 1,40) niż na win Tomica (około 1,30), teraz po 1,50-1,60 Pouille moim zdaniem nie opłaca się już grać.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Tak szczerze to już ten mecz mało mnie co interesuje, grałem w AKO Pouille +2,5 seta z Berdychem i Murrayem.

Więcej było w opcji na seta (jakieś 1,40) niż na win Tomica (około 1,30), teraz po 1,50-1,60 Pouille moim zdaniem nie opłaca się już grać.
No teraz jak już grać to tylko w stronę Tomica. On lubi przegrywać, łapię wtedy większą motywacje ????

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Marray/Shamasdin trzy meczowe i nagle padają wszystkie livescory, a streama też nie ma. Ciekawe co tam się dzieje :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Marray/Shamasdin @2 Bet365

Pokonali Rojerów, widać, że dobrze ogarniają na tym turnieju, mogą spokojnie wygrać z ziemniakami. Wystarczy jeden dobry gem na returnie i trzymanie serwisu.
✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
ted 12,8K

ted

Forum VIP
czlowiek sie loguje by dac Tomica na live to rywal medical i kursy blokada a za chwile pewnie jakies ochlapy dadza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom