noname007x
Użytkownik
Mówisz, że Tomic nie wejdzie na wyższe obroty ?Pouille 1 set, życiówkę gra na tym Wimbledonie, pewnie zamknie mecz.
Mówisz, że Tomic nie wejdzie na wyższe obroty ?Pouille 1 set, życiówkę gra na tym Wimbledonie, pewnie zamknie mecz.
Raonić nigdy nie wrócił z 0-2. Mało tego.. zawsze przegrywa 3-0, jak przegra pierwsze 2 sety.Ale Goffin niszczy Raonicia!
Tak szczerze to już ten mecz mało mnie co interesuje, grałem w AKO Pouille +2,5 seta z Berdychem i Murrayem.Mówisz, że Tomic nie wejdzie na wyższe obroty ?
Makarova 1 set @3,00
Cilić też mega łatwo ????Querrey zgodnie z planem mega łatwo
No teraz jak już grać to tylko w stronę Tomica. On lubi przegrywać, łapię wtedy większą motywacje ????Tak szczerze to już ten mecz mało mnie co interesuje, grałem w AKO Pouille +2,5 seta z Berdychem i Murrayem.
Więcej było w opcji na seta (jakieś 1,40) niż na win Tomica (około 1,30), teraz po 1,50-1,60 Pouille moim zdaniem nie opłaca się już grać.
pewnie mokroMarray/Shamasdin trzy meczowe i nagle padają wszystkie livescory, a streama też nie ma. Ciekawe co tam się dzieje
14:12Marray/Shamasdin trzy meczowe i nagle padają wszystkie livescory, a streama też nie ma. Ciekawe co tam się dzieje
Marray/Shamasdin @2 Bet365
Pokonali Rojerów, widać, że dobrze ogarniają na tym turnieju, mogą spokojnie wygrać z ziemniakami. Wystarczy jeden dobry gem na returnie i trzymanie serwisu.
graja po Venus Williams na korcie nr 1tsonga z gasketem gra po raoniciu i gofenie na tym samym korcie?
dziekigraja po Venus Williams na korcie nr 1
krecz to krecz :] ale masówa na Mahuta poszła się... ????Cilić też mega łatwo ????