>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Marray/Shamasdin @2 Bet365
Pokonali Rojerów, widać, że dobrze ogarniają na tym turnieju, mogą spokojnie wygrać z ziemniakami. Wystarczy jeden dobry gem na returnie i trzymanie serwisu.

domell 454

domell

Użytkownik
widzisz.. między miernotą,a typerem jest ta różnica że dobry typer nie wrzuca wszystkiego na pałę jak leci,i nie chwali się wygranymi ????
Między burakiem a człowiekiem jest taka różnica że burak swoje frustracje wylewa na forum, człowiekowi nie jest to potrzebne.
To dawaj Typerze swoje staweczki bo to Ty zacząłeś zjebaną dyskusję.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Cuevas/Granollers @1,85 uni spróbuję.
Typu u góry nie widziałem, no ale mnie bardziej przekonuje ta para. Jeżeli chodzi o deble to mam słabą skuteczność, no ale zobaczymy jak to się potoczy. :-D

socham 52

socham

Użytkownik
Ja myślę, że jutro Cebula może nie wytrzymać fizycznie z kimś Vesnina/Makarova.
P.S. Proponuje ignorować posty &quot;kiczny&quot;, bo jemu tylko chodzi o spiny. Nie dajmy mu satysfakcji - niech prowadzi monolog ????
ostatnio grała 2 mecze jednego dnia i obia wygrała ???? rano półtorej seta z Radwańską a po 2 h rozniosła bodajże Puig. Wiadomo to nie to samo co jutro ale jednak nie ma co ją skazywać na porażkę bo forme złapała jak się patrzy

raveman 736

raveman

Użytkownik
Między burakiem a człowiekiem jest taka różnica że burak swoje frustracje wylewa na forum, człowiekowi nie jest to potrzebne.

To dawaj Typerze swoje staweczki bo to Ty zacząłeś zjebaną dyskusję.
chyba lepiej posłuchać noname i go ignorować

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom