677 midq Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2921 Dzisiaj Kyrgios, Vesely urywają seta, Tomic i Tsonga biorą mecz ???? ) Kliknij aby rozwinąć... czemu tsonga bierze mecz? imo gasquet
Dzisiaj Kyrgios, Vesely urywają seta, Tomic i Tsonga biorą mecz ???? ) Kliknij aby rozwinąć... czemu tsonga bierze mecz? imo gasquet
970 bartolini1 Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2922 Wygląda to jakby Cibulkova waliła mocniej od co poniektórych graczy ATP.
677 midq Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2923 cibulkova@3,2 wyglada na warta sprobowania Kliknij aby rozwinąć... zawsze mozna na isie liczyc
1,1K kolatek Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2925 spróbuje jeszcze Helsinborg 1 gol kurs 2.10 oraz win do HT kurs 3.50 bet 365 Kliknij aby rozwinąć... i
spróbuje jeszcze Helsinborg 1 gol kurs 2.10 oraz win do HT kurs 3.50 bet 365 Kliknij aby rozwinąć... i
736 raveman Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2926 szkoda Agi ale wielkie brawa dla jednej i drugiej, Cebulka z taką siłą uderzenia leci po szlema ????
454 domell Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2928 szkoda Agi ale wielkie brawa dla jednej i drugiej, Cebulka z taką siłą uderzenia leci po szlema ???? Kliknij aby rozwinąć... Jest zajechana jak pięty Jezusa, nie wiem czy ogarnie następny pojedynek.
szkoda Agi ale wielkie brawa dla jednej i drugiej, Cebulka z taką siłą uderzenia leci po szlema ???? Kliknij aby rozwinąć... Jest zajechana jak pięty Jezusa, nie wiem czy ogarnie następny pojedynek.
1,1K kolatek Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2931 Rayon 1 gol kurs 2.30 win do HT 4.0 i over 0,5 do HT kurs 2.0 z tym że over 0,5 najmocniej
K 29 kiczny Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2932 Chciałbym zobaczyć teraz jak zachowuje się gościu co w fortunie Cebule za 20k pograł ???? Kupa w majtkach Kliknij aby rozwinąć... w przeciwieństwie do Ciebie jego stać to zagrał, więc otrzep kupę z majtek. AKA SHAKAL czarny kocie, dał Ci ktoś głos? bo coś szczeka.
Chciałbym zobaczyć teraz jak zachowuje się gościu co w fortunie Cebule za 20k pograł ???? Kupa w majtkach Kliknij aby rozwinąć... w przeciwieństwie do Ciebie jego stać to zagrał, więc otrzep kupę z majtek. AKA SHAKAL czarny kocie, dał Ci ktoś głos? bo coś szczeka.
736 raveman Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2933 Jest zajechana jak pięty Jezusa, nie wiem czy ogarnie następny pojedynek. Kliknij aby rozwinąć... haha :grin:
Jest zajechana jak pięty Jezusa, nie wiem czy ogarnie następny pojedynek. Kliknij aby rozwinąć... haha :grin:
267,5K Semtex Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2934 Mahut miał 0:40, a zaraz się połamie ???? Dograł to jakoś. Teraz Nicolas łam tego Amerykańca w cuda nie wierze ale może jakoś to wezmie ????
Mahut miał 0:40, a zaraz się połamie ???? Dograł to jakoś. Teraz Nicolas łam tego Amerykańca w cuda nie wierze ale może jakoś to wezmie ????
454 domell Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2935 w przeciwieństwie do Ciebie jego stać to zagrał, więc otrzep kupę z majtek. Kliknij aby rozwinąć... Mistrzu pokaż swoje betciki.
w przeciwieństwie do Ciebie jego stać to zagrał, więc otrzep kupę z majtek. Kliknij aby rozwinąć... Mistrzu pokaż swoje betciki.
736 raveman Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2936 Mahut miał 0:40, a zaraz się połamie ???? Dograł to jakoś. Teraz Nicolas łam tego Amerykańca. Kliknij aby rozwinąć... po co? chcesz zebym przegrał? :razz: jeszcze tylko Rysiu i trzeba bedzie podziekować Magikowi
Mahut miał 0:40, a zaraz się połamie ???? Dograł to jakoś. Teraz Nicolas łam tego Amerykańca. Kliknij aby rozwinąć... po co? chcesz zebym przegrał? :razz: jeszcze tylko Rysiu i trzeba bedzie podziekować Magikowi
K 29 kiczny Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2937 Mistrzu pokaż swoje betciki. Kliknij aby rozwinąć... widzisz.. między miernotą,a typerem jest ta różnica że dobry typer nie wrzuca wszystkiego na pałę jak leci,i nie chwali się wygranymi ????
Mistrzu pokaż swoje betciki. Kliknij aby rozwinąć... widzisz.. między miernotą,a typerem jest ta różnica że dobry typer nie wrzuca wszystkiego na pałę jak leci,i nie chwali się wygranymi ????
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2938 Ja myślę, że jutro Cebula może nie wytrzymać fizycznie z kimś Vesnina/Makarova. P.S. Proponuje ignorować posty "kiczny", bo jemu tylko chodzi o spiny. Nie dajmy mu satysfakcji - niech prowadzi monolog ????
Ja myślę, że jutro Cebula może nie wytrzymać fizycznie z kimś Vesnina/Makarova. P.S. Proponuje ignorować posty "kiczny", bo jemu tylko chodzi o spiny. Nie dajmy mu satysfakcji - niech prowadzi monolog ????
296 kapel Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2939 Kontineny miały w tb 6-2 i zrobiły 6-8. Boppana/Mergea mecz warto średnią stawką wg mnie.
K 29 kiczny Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2940 dziś Tsonga bierze mecz 1.95 bet365. kto chcę ten niech bierze,a nie sugeruje się spadkami na GASQ ????
dziś Tsonga bierze mecz 1.95 bet365. kto chcę ten niech bierze,a nie sugeruje się spadkami na GASQ ????