a najbardziej boli to ze moglo byc Polska - Walia...Generalnie ciężko mi to zrozumieć...Jest ekipa, która ma aspiracje na wygranie Euro...dostaje prezent z nieba w postaci układu drabinki i ma autostradę conajmniej do finału...Wszystko to zaprzepaszcza i przygrywa z ... Walią.
To Euro staje się tak dziwne, że nie chce się tego oglądać...
Półfinał Portugalia - Walia... kwintesencja piękna piłki...
lepiej powiedz ile na Fogu przyrobiles:]:]Hahha teraz wrocilem z pracy
Co robi Djoko? ????
Stresci ktos?
Mi ciezko zrozumiec co innego. Walia i Belgia graly ze soba w el. MS i el. ME. Belgia wygrala tylko raz gdy Walijczycy dostali czerwo.Generalnie ciężko mi to zrozumieć...Jest ekipa, która ma aspiracje na wygranie Euro...dostaje prezent z nieba w postaci układu drabinki i ma autostradę conajmniej do finału...Wszystko to zaprzepaszcza i przygrywa z ... Walią.
250 zl..lepiej powiedz ile na Fogu przyrobiles:]:]
Od początku turniej jest bardzo wyrównany, Francja bez polotu, Niemcy na kolana nie powalają, Hiszpania się zacięła, Anglia jak zwykle na swoim niskim poziomie, Belgia naszpikowana gwiazdami potrafi tylko objechać najsłabszych, Portugalii dopisuje szczęście. Dzięki gorszej postawie potentatów, drużyny przeciętne, dochodzą do głosu i pną się w drabince.Generalnie ciężko mi to zrozumieć...Jest ekipa, która ma aspiracje na wygranie Euro...dostaje prezent z nieba w postaci układu drabinki i ma autostradę conajmniej do finału...Wszystko to zaprzepaszcza i przygrywa z ... Walią.
Dlaczego nie chce sie tego ogladac? To jest wlasnie piekno tego sportu, ze cieniasy sprawiaja niespodzianki...Wszyscy w TV tylko gadaja o tym jak poziom sie obnizyl, bo kilka nowych druzyn takich jak Walia dostaly sie na Euro, kazdy pseudoekspert pierdzieli w TV, ze skoro Hiszpanie odpadli i Angole to jest wina tych gorszych zespolow bo autobus parkuja i nie daja grac innym...pfff ludzie ogarnijcie sie. A jak nie to napiszcie do UEFA ze nie ma potrzeby grac eliminacji, i meczow grupowych tylko niech rozda dozywotnio miejsca w polfinalach Niemcom, Francuzom, Hiszpanom i Angolom bo to najwieksze placzki i niech sobie graja o mistrza bo kazdy inny narod nie zasluguje w ogole na taki zaszczyt. Tragedia polfinal nie taki jak zawsze Walia v Portugalia... ????Generalnie ciężko mi to zrozumieć...Jest ekipa, która ma aspiracje na wygranie Euro...dostaje prezent z nieba w postaci układu drabinki i ma autostradę conajmniej do finału...Wszystko to zaprzepaszcza i przygrywa z ... Walią.
Drugi typ, mozna ksiegowac , juz po pierwszej kwarcie
masz leb do koszykowki ????Drugi typ, mozna ksiegowac , juz po pierwszej kwarcie