Wczorajszy mecz daje , troche do myslenia, choc Wenezuela gra u siebie i obok Brazylii jest faworytem do tytulu.
Też szedłbym raczej w strone Brazylii.Wczorajszy mecz daje , troche do myslenia, choc Wenezuela gra u siebie i obok Brazylii jest faworytem do tytulu.
Od mniej wiecej dwoch lat , czesto sledze rozgrywki, ligi brazylijskiej i argentynskiej. Delikatnie mocniejsza jest liga brazylijska. W pucharach druzyny z Brazylii, raczej nie maja problemu z pokonaniem druzyn z ligi argentynskiej.
Trzon reprezentacji , stanowia gracze z dwoch najsilniejszych od lat druzyn ,tj Bauru i Flamengo.
Co do trojek to faktycznie, w lidze argentynskiej pada ich bardzo duzo.
Ja pojde chyba w WIN Brazylli po wyzszym kursie 2.20. Mam nadzieje, ze sie wczoraj trojkami wystrzelali. Mecz 50/50 .
Kartki sie kasuja, ale kary za kartki juz nie. Czyli jak ktos ma jedna kartke, to mu sie skasuje, ale Ramsey dostal 2 kartke i musi pauzowac w nastepnym meczu.Szkoda naszych , jak sie oglada ten mecz , doping marniutki, w porownaniu z naszym meczem.
Jak to w koncu jest, jednak te kartkie sie nie kasuja po cwiercfinalach ?
Ramsey nie zagra w polfinale i pewnie Krystyna R, psim swedem znajdzie sie w finale, ech.
Tak jasne , albo faworyt wygrywa, albo jest wał, innej możliwości nie ma...:grin:Ale to Euro to jeden wielki wał...
cyk razBelgia over 10,5 booking points @ 1,9 Unibet
Mysle, ze mozna grac, mlody zespol, najmlodsza podstawowa 11stka od lat, Walijczycy cos tam graja, teraz jak belgowie prowadza to sie troche cofneli, wiec przy pilce sa Walijczycy. Kilka okazji do gwizdka juz bylo, mysle, ze sedzia zacznie wkoncu wyjmowac kartki rowniez Belgom. Jak linia spadnie do over 0,5 to smialo beda gral.
cyk drugi raz ????
szkodaDo tego dokladam Denayer dostanie kartke @ 4,5
Robson-Kanu juz go dwa razy na plecy wzial i gdyby nie spalone to byly by dwa faule. Mysle, ze warto sprobowac bo gosciu jest nowy w skladzie wiec moze nerwy go zjedza i bedzie dalej popelnial bledy.
Tak jak Belgia w 1/2Portugalia w finale, nie wiem czy sie smiac czy plakac...