>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Ale to Euro to jeden wielki wał
Ciekawe kto ma wyrównać u Belgów. Niepełnosprytny Felaini? Hehe
Dobrze ze nie ruszałem tego gowna

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jakie wnioski?
Wczoraj Argentyna nieźle zabijała trójki.
Ktoś pisał przed turniejem ze Brazylia wygra na luzie a mają juz porażkę
Wczorajszy mecz daje , troche do myslenia, choc Wenezuela gra u siebie i obok Brazylii jest faworytem do tytulu.
Od mniej wiecej dwoch lat , czesto sledze rozgrywki, ligi brazylijskiej i argentynskiej. Delikatnie mocniejsza jest liga brazylijska. W pucharach druzyny z Brazylii, raczej nie maja problemu z pokonaniem druzyn z ligi argentynskiej.
Trzon reprezentacji , stanowia gracze z dwoch najsilniejszych od lat druzyn ,tj Bauru i Flamengo.
Co do trojek to faktycznie, w lidze argentynskiej pada ich bardzo duzo.
Ja pojde chyba w WIN Brazylli po wyzszym kursie 2.20. Mam nadzieje, ze sie wczoraj trojkami wystrzelali. Mecz 50/50 .

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Wczorajszy mecz daje , troche do myslenia, choc Wenezuela gra u siebie i obok Brazylii jest faworytem do tytulu.
Od mniej wiecej dwoch lat , czesto sledze rozgrywki, ligi brazylijskiej i argentynskiej. Delikatnie mocniejsza jest liga brazylijska. W pucharach druzyny z Brazylii, raczej nie maja problemu z pokonaniem druzyn z ligi argentynskiej.
Trzon reprezentacji , stanowia gracze z dwoch najsilniejszych od lat druzyn ,tj Bauru i Flamengo.
Co do trojek to faktycznie, w lidze argentynskiej pada ich bardzo duzo.
Ja pojde chyba w WIN Brazylli po wyzszym kursie 2.20. Mam nadzieje, ze sie wczoraj trojkami wystrzelali. Mecz 50/50 .
Też szedłbym raczej w strone Brazylii.
Ale myślę tez nad underami
Under 149 @2,0
Under 146 @2,5

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Szkoda naszych , jak sie oglada ten mecz , doping marniutki, w porownaniu z naszym meczem.
Jak to w koncu jest, jednak te kartkie sie nie kasuja po cwiercfinalach ?
Ramsey nie zagra w polfinale i pewnie Krystyna R, psim swedem znajdzie sie w finale, ech.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Szkoda naszych , jak sie oglada ten mecz , doping marniutki, w porownaniu z naszym meczem.
Jak to w koncu jest, jednak te kartkie sie nie kasuja po cwiercfinalach ?
Ramsey nie zagra w polfinale i pewnie Krystyna R, psim swedem znajdzie sie w finale, ech.
Kartki sie kasuja, ale kary za kartki juz nie. Czyli jak ktos ma jedna kartke, to mu sie skasuje, ale Ramsey dostal 2 kartke i musi pauzowac w nastepnym meczu.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Belgia over 10,5 booking points @ 1,9 Unibet

Mysle, ze mozna grac, mlody zespol, najmlodsza podstawowa 11stka od lat, Walijczycy cos tam graja, teraz jak belgowie prowadza to sie troche cofneli, wiec przy pilce sa Walijczycy. Kilka okazji do gwizdka juz bylo, mysle, ze sedzia zacznie wkoncu wyjmowac kartki rowniez Belgom. Jak linia spadnie do over 0,5 to smialo beda gral.
✅ cyk raz

Ja dokladam Walia over 2,5 gola @ 3,5 Unibet ...

Walijczycy beda cisnac z kontry, Belgowie nie wiedza co sie dzieje, za duzo chaosu w ich grze, Walijczycy poczuli krew juz tego nie wypuszcza.
✅ cyk drugi raz ????

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
miałem na kuponie drugi set Sama po 4,20 i over 3,5 w tym meczu za 4,33... zamknąłem minutę przed golem za 450 zł, a mogłem mieć 1450... jednak kto zamyka ten połyka

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Do tego dokladam Denayer dostanie kartke @ 4,5

Robson-Kanu juz go dwa razy na plecy wzial i gdyby nie spalone to byly by dwa faule. Mysle, ze warto sprobowac bo gosciu jest nowy w skladzie wiec moze nerwy go zjedza i bedzie dalej popelnial bledy.
⛔ szkoda

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom