>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Argentyna -Brazylia, mistrorzstwa w kosza.
Cos, trzeba zagrac , ide w Brazylie 2,20

Mozna jeszze pograc , Brazylia over 36,5 w pierwszej polowie, ale cholera wie, czy nie bedzie podobnego meczu jak z Wenezuela wczoraj, czyli solidnie w defensywie. Jednak linia 36,5 niska.
Piekny powrot Brazylii, ufff :]
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie wiem co oni w tej Atlancie kombinują że Howarda zakontraktowali. W takim razie Horford out. W sumie 3 lata za 70 $$$ to spoko opcja, jak go trener ogarnie to jeszcze będą z niego ludzie.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wenezuela-Urugwaj , kosz
Faworyt jest tu mega i jest nim Wenezuela, handi +12 na Urugwaj, bym nie ruszal. Linia 134,5 over dla mnie do grania.
Linia 33,5 over w pierwszej kwarcie, tez do gry, o ile nie bedzie takiej obrony jak wczoraj z Brazylia.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Urugwaj +3,5 (1,9) w pierwszej kwarcie oraz over 66.5 (1,85) w pierwszej połowie. sportingbet, trzymajcie kciuki, bo zagrane mocno

M 92

macko5000

Użytkownik
ale można było piękne linie łapać,
wenezuela over 30.5 ✅
wenezuela over 34.5 - na farcie - goaldtending ???? ✅
over 62.5 połowa!! ✅
zarobieni na noc ✅✅

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Stawka slaba, ale prawdopodobienstwo wejscia duze. Chicago Sky-Washington
Chicago kadrowo bardzo mozcne, MVP poprzedniego sezonu...druzyna,ostatnio nie grzeszy forma, dlatego czas sie ogarnac.
Chicago-1,50
Bedzie duzo punktow, druzyny slabo bronia.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wenezuela-Urugwaj , kosz

Faworyt jest tu mega i jest nim Wenezuela, handi +12 na Urugwaj, bym nie ruszal. Linia 134,5 over dla mnie do grania.
Linia 33,5 over w pierwszej kwarcie, tez do gry, o ile nie bedzie takiej obrony jak wczoraj z Brazylia.
jakims cudem weszlo :] ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +20
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom