>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
tdf etap 7 L&#39;Isle-Jourdain / Lac de Payolle 162.5KM bet365

&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;1&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Rui Costa &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tour de France 2016 - Etap 7 - Jarlinson Pantano v Rui Costa
(H2H)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.72&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
Treble
&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;1&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Pierre Rolland &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tour de France 2016 - Etap 7 - Pierre Rolland v Thibaut Pinot
(H2H)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.44&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;ctr last&quot;&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;2&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Nairo Quintana &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tour de France 2016 - Etap 7 - Fabio Aru v Nairo Quintana
(H2H)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.66&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;ctr last&quot;&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;3&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Alejandro Valverde &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tour de France 2016 - Etap 7 - Julian Alaphilippe v Alejandro Valverde
(H2H)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.33&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;ctr last&quot;&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
AKO 3.06
single
&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Wilco Kelderman &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Wilco Kelderman v Bauke Mollema
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;2.25&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Warren Barguil &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Warren Barguil v Romain Bardet
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;2.37&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tejay van Garderen &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Tejay van Garderen v Richie Porte
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;2.00&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; &lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=lft&gt;Roman Kreuziger &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Roman Kreuziger v Sergio Luis Henao
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;2.20&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; &lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=lft&gt;Domenico Pozzovivo &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Domenico Pozzovivo v Haimar Zubeldia
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.83&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; &lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=lft&gt;Adam Yates &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Daniel Martin v Adam Yates
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;3.00&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; &lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=lft&gt;Joaquim Rodriguez &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt; Tour de France 2016 - Etap 7 - Chris Froome v Joaquim Rodriguez
(H2H)

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;2.00&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; &lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=lft&gt;Alberto Contador &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tour de France 2016 - Etap 7 - Alberto Contador v Geraint Thomas
(H2H)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;08/07/2016&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;Brak&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.72&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +4
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Niemcy bez podejścia jak to milo sie ogląda...wiedzialem ze tak bedzie...kazdy znajomy mi mówił...wszyscy grają a wygrywają i tak Niemcy...kiedys musi być inaczej sobie mysle kiedy jak nie dzis i pyk..wspolczuje tym co pograli Niemcy bo to skandal co grają..nie mówiąc o zmianach...lew out dismiss

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Niemcy bez podejścia jak to milo sie ogląda...wiedzialem ze tak bedzie...kazdy znajomy mi mówił...wszyscy grają a wygrywają i tak Niemcy...kiedys musi być inaczej sobie mysle kiedy jak nie dzis i pyk..wspolczuje tym co pograli Niemcy bo to skandal co grają..nie mówiąc o zmianach...lew out dismiss
no akurat niemcom na euro ostatnio wgl nie idzie więc nie wiem czy tak zawsze wygrywają ;D ale fakt takie stwierdzenie do nich przylgnęło, całkiem z dupy

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Francja over 2,5 @ 4 za 1/10

Ide za ciosem, Niemcy graja to samo, czyli do przodu, Francuzi graja z kontry...do tego ta tragiczna obrona Niemcow i w ogole, fakt, ze w ostatnich 10 minutach sam Howedes mial wiecej strzalow na bramke niz pomocnicy i napastnicy razem wzieci pokazuje, ze Niemcy ryzykuja
⛔ ???? nie weszlo

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
panowie mysle czy nie zagrać 5000 na Francję z tragiczna Portugalia...nie wierze ze Krystyna może cokolwiek i tak cud final a turniej pod Francję...natomiast często mam tak ze potem ta drużyna odpala i boje sie taka sumę ale dla mnie 100/10

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
panowie mysle czy nie zagrać 5000 na Francję z tragiczna Portugalia...nie wierze ze Krystyna może cokolwiek i tak cud final a turniej pod Francję...natomiast często mam tak ze potem ta drużyna odpala i boje sie taka sumę ale dla mnie 100/10
Nie ma czegos takiego jak pewniak w noznej. Portugalia bedzie innym przeciwnikiem niz Niemcy. Portugalia bedzie sie bronic, a nie atakowac jak Niemcy. Francuzom ciezko sie gra przeciwko zespolom z solidna obrona wiec nie powiedziane, ze wygraja. Trzeba poczekac na kursy.

furman19 928

furman19

Użytkownik
Mecz pewnie i tak znowu przedrukują w stronę Francji, takze tez pogram na Francje. Ze stawką nie szalej na tym meczu zycie sie nie konczy.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Gosciu vabanq juz ponoc zagrales race to 7 cornerow...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom