sam stawiałem na Niemców ,ale o co ci chodzi ?? Szwajnsztajger zablokował strzał ręką we własnym polu karnymNie dość ze to Euro nie zachwyca to mamy jeden półfinał ze śmiesznymi drużynami a w drugim sędzia zapomniał wziąć tabletek przed meczem....
Widać więcej sprzętu niż talentu to forum bukmacherskie a nie trudne sprawy czy dzień który zmienię życie pozdrawiamjaka hala...poza tym ja wchodzę w tym momencie do gry do któregoś teamu i zobaczylbys wzmocnienie...no ale jestem no namem może jedynie dla lewego z ktorym gralem w kadrze ???? pozdrawiam
Nie lubię Niemców mam pograne remis bo dla mnie nadal 50 na 50 w sumie bardziej na Niemców bym stawiał po tym co obejrzałem ale ten karny to jakaś paranoja ehh i nie zagrałem bts ani kartek... przez tego sędziegoJuz wiesz dlaczego Francuzi zawsze wygrywaja mistrzostwa jak graja u siebie...
Mocno kontrowersyjny karny w b klasie takie gwizdza ale na takim poziomie hmmmsam stawiałem na Niemców ,ale o co ci chodzi ?? Szwajnsztajger zablokował strzał ręką we własnym polu karnym
Zablokował strzał ręką? Nie mówisz poważnie.:grin:sam stawiałem na Niemców ,ale o co ci chodzi ?? Szwajnsztajger zablokował strzał ręką we własnym polu karnym
tak Zablokował , ta piłka mogła zmierzać do bramki , a ta ręka która stanęła jej na drodze , to uniemożliwiłaZablokował strzał ręką? Nie mówisz poważnie.:grin:
Powiedziałbym, że po prostu ją wybił ręką, od razu wyskoczył z ręką w kierunku piłki, podobna sytuacja jak z Boatengiem.tak Zablokował , ta piłka mogła zmierzać do bramki , a ta ręka która stanęła jej na drodze , to uniemożliwiła
no właśnie trochę inna sytuacja zobacz powtórkę dostaje w ręke po uderzeniu głową Francuza, gdyby dotknął jej w tak zwanej walce o piłkę podejrzewam ,że Rizzoli bał się odgwizdaćPowiedziałbym, że po prostu ją wybił ręką, od razu wyskoczył z ręką w kierunku piłki, podobna sytuacja jak z Boatengiem.