>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
swietlik 148

swietlik

Użytkownik
mysle ze polska miała niepowtarzalna szanse wygrać euro nawet jak kiedys grecja...jak oni to zrobili ?? Nierealne ???? ...niemcy Hiszpania anglia wlochy nawet nie musieliśmy sie mierzyć to sie nazywa fart troche no ale w lpsowaniach również trzeba go miec pprtugalie powinniśmy zjechać ...walia bez ramseya grajaca tylko balem bez podjazdu...szkoda ah
To niestety fakt. Ale trzeba podnieść głowę i iść do przodu. Brakuje nam ławki rezerwowych co trzeba doszlifować. Juz nie ma co gdybać. Natomiast co do meczu to aż żal patrzeć na te sędziowanie. Tragedia. Juz nawet nie chodzi o karny ale popatrzcie sobie ile akcji niesłusznie przerwał szwabom. Mam nadzieje ze final nie będzie stronniczy.

domell 454

domell

Użytkownik
Mecz pewnie i tak znowu przedrukują w stronę Francji, takze tez pogram na Francje. Ze stawką nie szalej na tym meczu zycie sie nie konczy.
O jakim drukowaniu mowisz? Nasluchales sie Dziekanowskiego z Hajto? Po **** Bastian skacze (jak Boateng wczesniej) z wyciagnietymi w gore rekoma?

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
To niestety fakt. Ale trzeba podnieść głowę i iść do przodu. Brakuje nam ławki rezerwowych co trzeba doszlifować. Juz nie ma co gdybać. Natomiast co do meczu to aż żal patrzeć na te sędziowanie. Tragedia. Juz nawet nie chodzi o karny ale popatrzcie sobie ile akcji niesłusznie przerwał szwabom. Mam nadzieje ze final nie będzie stronniczy.
dla mnie karny był ewidentny nie ma mowy o żadnym &quot;drukowaniu&quot; ogólnie sędzia dobrze sędziował.

furman19 928

furman19

Użytkownik
O jakim drukowaniu mowisz? Nasluchales sie Dziekanowskiego z Hajto? Po **** Bastian skacze (jak Boateng wczesniej) z wyciagnietymi w gore rekoma?
Proszę Cie ilu sędziów by Ci to odgwizdało? Takiego czegoś się nie odgwizduje, zbyt dosadnie interpretujecie przepisy. Dla mnie gwizdał w jedną stronę i rozbijał ataki Niemców, bez odbioru.

domell 454

domell

Użytkownik
Proszę Cie ilu sędziów by Ci to odgwizdało? Takiego czegoś się nie odgwizduje, zbyt dosadnie interpretujecie przepisy. Dla mnie gwizdał w jedną stronę i rozbijał ataki Niemców, bez odbioru.
Wiec poczytaj NIEMIECKA prase. Wszystkie gazety pisza ze karny ewidentny. Bez odbioru.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Wiec poczytaj NIEMIECKA prase. Wszystkie gazety pisza ze karny ewidentny. Bez odbioru.
zgadza sie wzielo na klatę nie dziwie sie..skacza z lapami machając nie wiadomo gdzie tj boateng tez to maja...nie miał by rak nic by nie bylo a na pewno nie bramka dla francji

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Oczywiscie koles wyskakuje do główki z reką , ale nikt by tego nie gwiznął ludzie troche powagi karny był a nie jakies drukowanie dla gospodarzy ogarnijcie sie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
dobra nie ma to tamto proboje ostatniego beta ode mnie
Boston - SA Spurs 2.50 Letnia Nba
b365

Tomek masz cos na wnba?
Raczej nic, jest tylko jeden mecz. W dodatku druzyny najslabszej z najlepsza.
Conecticut ostatnio zagralo fajny mecz i pewnie w koncu zatrybilo, ale raczej na pokonanie Minesoty to ich nie stac.

Gdzie sprawdzic sklady do tej letniej ligi nba ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom