970 bartolini1 Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2881 Ale jaja! :-D Dzięki, że to pozamykaliście, stara jak świat zasada o niezamykaniu znowu o sobie przypomina i utrzymuje ten bet przy życiu.
Ale jaja! :-D Dzięki, że to pozamykaliście, stara jak świat zasada o niezamykaniu znowu o sobie przypomina i utrzymuje ten bet przy życiu.
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2882 wszystkie inne mecze patrzylem co dzisiaj graja i byly normalnie wyniki po 2-0, 2-1, 2-2 to nawet nie sadzilem ze moze byc innej rundy jeszcze, moj blad haha moglem overa nie zamykac ???? Kliknij aby rozwinąć... Haha ???? Oby więcej takich blędów. Zostawiłem win za 30 PLN po 8.00 ???? Punkty reputy nie poszły na marne dla Ciebie ????
wszystkie inne mecze patrzylem co dzisiaj graja i byly normalnie wyniki po 2-0, 2-1, 2-2 to nawet nie sadzilem ze moze byc innej rundy jeszcze, moj blad haha moglem overa nie zamykac ???? Kliknij aby rozwinąć... Haha ???? Oby więcej takich blędów. Zostawiłem win za 30 PLN po 8.00 ???? Punkty reputy nie poszły na marne dla Ciebie ????
761 pro100 Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2884 Jak miałem obstawione Cilica ze wygra seta to rozlicza to normalnie czy zwrot?
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2888 Jak miałem obstawione Cilica ze wygra seta to rozlicza to normalnie czy zwrot? Kliknij aby rozwinąć... Zależy u jakiego buka.
Jak miałem obstawione Cilica ze wygra seta to rozlicza to normalnie czy zwrot? Kliknij aby rozwinąć... Zależy u jakiego buka.
296 kapel Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2889 3 dzień z rzędu uwalę przeciwko Kontinenowi i Peersowi ????
761 pro100 Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2891 Zależy u jakiego buka. Kliknij aby rozwinąć... Rozliczyli normalnie :razz:
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2892 btw czemu deble dopiero od tej fazy graja do 3? Kliknij aby rozwinąć... Niektórzy grają w singlu i deblu. Za duży byłby wysiłek dla niektórych graczy.
btw czemu deble dopiero od tej fazy graja do 3? Kliknij aby rozwinąć... Niektórzy grają w singlu i deblu. Za duży byłby wysiłek dla niektórych graczy.
3,3K noname007x Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2895 Stepanki pozamykane, szybki ale przypadkowy zysk ???? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie. Myślałem, że przez błąd parę złoty stracę, a ostatecznie parę zyskałem.
Stepanki pozamykane, szybki ale przypadkowy zysk ???? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie. Myślałem, że przez błąd parę złoty stracę, a ostatecznie parę zyskałem.
K 29 kiczny Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2896 Kliknij aby rozwinąć... i czym Ty się chwalisz? marną stawką? ????
454 domell Użytkownik Lipiec 4, 2016 #2898 3 dzień z rzędu uwalę przeciwko Kontinenowi i Peersowi ???? Kliknij aby rozwinąć... Mnie dziś nie przebijesz, w niecałą godzinę -2K :grin:
3 dzień z rzędu uwalę przeciwko Kontinenowi i Peersowi ???? Kliknij aby rozwinąć... Mnie dziś nie przebijesz, w niecałą godzinę -2K :grin: