średnim Murray'em ? what ?Bez Djoka i Delpo z średnim Murrayem i starym Federerm to Cilic z taką formą
idzie po szlema.
Czemu twierdzisz, że Murray jest słaby jak dla mnie to on bierze ten Wimbledon.Bez Djoka i Delpo z średnim Murrayem i starym Federerm to Cilic z taką formą
idzie po szlema.
Nie mówie, że jest słaby bo Murray nigdy nie był słaby ale też nie jest to zawodnik z czasu gdy wygrywał Wimbledon. Weźmy na przykład ostatni mecz, dał się połamać dwa razy na trawie takiemu tuzowi jak Millman.Czemu twierdzisz, że Murray jest słaby jak dla mnie to on bierze ten Wimbledon.
Mecz meczowi nierówny, dał się połamać, ale sam przełamał kilka razy więcej, taki typ zawodnika.Nie mówie, że jest słaby bo Murray nigdy nie był słaby ale też nie jest to zawodnik z czasu gdy wygrywał Wimbledon. Weźmy na przykład ostatni mecz, dał się połamać dwa razy na trawie takiemu tuzowi jak Millman.
Tylko, że takiego Raonica to trudno bedzie mu połamać, trudniej niż było to na AO a pamietam że był blisko przegrania 3-1.Mecz meczowi nierówny, dał się połamać, ale sam przełamał kilka razy więcej, taki typ zawodnika.
tego właśnie Raonica połamał 2 razy w 2 secie w Queens ClubTylko, że takiego Raonica to trudno bedzie mu połamać, trudniej niż było to na AO a pamietam że był blisko przegrania 3-1.
Kolatek, odpusc te mecze. Granie Pucharu Rwandy czy jakiejs przedszkolnej ligi Szweckiej mija sie z celem. Przeciez nie znasz tych druzyn, nie widziales jak graja, liczysz na staty na stronie u buka, ktore czesto nie odzwierciedlaja meczu. Wejdzie ci 1 na 5 betow i bedziesz na minusie. W poniedzialki nie ma czego grac a juz z pilki noznej to w ogole nie warto na nic stawiac. Zycze ci jak najlepiej ale nie warto grac poniedzialkowego gowna. ????spróbuje jeszcze Helsinborg 1 gol kurs 2.10 oraz win do HT kurs 3.50 Bet.365
Querrey to był dziś "no bet" dnia, bo nigdy nie wiadomo jak się zachowa zawodnik po takim sukcesie. Wróżenie czy się podpali, czy dalej będzie dobrze grać nie ma sensu.querey to było promo dnia a ja znów posłuchałem znawców na forum