>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
cebula brawo,cudownie. :cool: w drugim zniszcz tego ułomka do 0. za te wszystkie wcześniejsze uwalone kupony. ta patologia z Polski hańbi nasz kraj od dawna. 1,4 @ cebula promocja dzisiejszego dnia
Jak można coś takiego pisać o najlepszej polskiej tenisistce. I to pisze ułom siedzący przed kompem kiedy Isia chociaż przegrywa to wiadomo że sie stara i walczy.

Swoją drogą z taką Cebulą to Isia nie powącha przełamania a sama na pewno odda swoje.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
napisałbym,że mi zaimponowałeś,ALE.. bym skłamał.
Zagrałeś coś za 300 wygrałeś 484 ,i co?
i znowu all in :?:?:eek: fart,że weszło, ale na takim graniu to daleko nie zajedziesz.
pierw pijesz do tego, że czekam na gotowce
teraz do stawki się dowalasz, podałem dubla którego teraz zagrałem więc nie jest all in, jak masz szukac spiny to idź na podwórko i tam wyładuj swoje frustracje
zreszta jak jesteś lepszy to sam pokaż co tam u Ciebie ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Cebula to na jakimś dopingu nie jedzie ? Bo to bieganie, aż niemożliwe się wydaje :p
do piłek zagrywanych z taką siłą jak to robi piśka to nie jest to nawet duża sztuka. co nie zmienia faktu że cebula wybiegała sobie ten mecz

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Radwanska zdobedzie szlema jak se chyba narysuje, zero ambicji wazne ze hajs sie zgadza.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ostatnie zagranie :grin: poezja tenisa :grin::grin: jak się uderza piłki z siłą które posiada dziecko to można co najwyżej wygrać ale udział w reklamie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom