>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
mogłeś się pochwalić przed przełamaniem :p może ktoś by tez pobrał
Owszem, miałem najpierw napisać na forum co zamierzam do później tego nie zagrać bo już by się nie opłacało. Typ by nie wszedł i byłoby że podałem a nie pograłem.

K 29

kiczny

Użytkownik
Owszem, miałem najpierw napisać na forum co zamierzam do później tego nie zagrać bo już by się nie opłacało. Typ by nie wszedł i byłoby że podałem a nie pograłem.
i tak typ nie wejdzie,przynajmniej nie na tego seta,bo Ruska to bierze.
Matt1991 - mozesz teraz to grac po lepszym kursie.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
masz łeb to kombinuj, a nie czekaj na gotowca.

Domell pobrał też zasiłek rano, i teraz gra,a Tobie raczej nie dadzą, więc nie ma co zazdrościć.
a czy ja się o coś prosze??

tylko zwracam uwage, że po przełamaniu to ja też moge podać typy które grałem wcześniej po kursach 101, 51, 29

nie ma czego zazdrościc, gram swoje i jest ok ????

Otrzymane punkty reputacji: +38
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
cebula brawo,cudownie. :cool: w drugim zniszcz tego ułomka do 0. za te wszystkie wcześniejsze uwalone kupony. ta patologia z Polski hańbi nasz kraj od dawna. 1,4 @ cebula promocja dzisiejszego dnia

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
cebula brawo,cudownie. :cool: w drugim zniszcz tego ułomka do 0. za te wszystkie wcześniejsze uwalone kupony. ta patologia z Polski hańbi nasz kraj od dawna. 1,4 @ cebula promocja dzisiejszego dnia
największy płaczek forum w formie :cool:

K 29

kiczny

Użytkownik
a czy ja się o coś prosze??

tylko zwracam uwage, że po przełamaniu to ja też moge podać typy które grałem wcześniej po kursach 101, 51, 29

nie ma czego zazdrościc, gram swoje i jest ok ????

napisałbym,że mi zaimponowałeś,ALE.. bym skłamał.

Zagrałeś coś za 300 wygrałeś 484 ,i co?
i znowu all in :?:?:eek: fart,że weszło, ale na takim graniu to daleko nie zajedziesz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom