domell
Użytkownik
Owszem, miałem najpierw napisać na forum co zamierzam do później tego nie zagrać bo już by się nie opłacało. Typ by nie wszedł i byłoby że podałem a nie pograłem.mogłeś się pochwalić przed przełamaniem może ktoś by tez pobrał
Owszem, miałem najpierw napisać na forum co zamierzam do później tego nie zagrać bo już by się nie opłacało. Typ by nie wszedł i byłoby że podałem a nie pograłem.mogłeś się pochwalić przed przełamaniem może ktoś by tez pobrał
i tak typ nie wejdzie,przynajmniej nie na tego seta,bo Ruska to bierze.Owszem, miałem najpierw napisać na forum co zamierzam do później tego nie zagrać bo już by się nie opłacało. Typ by nie wszedł i byłoby że podałem a nie pograłem.
Z jakiego tematu?słuchać typów z tego tematu to porażka ????
a czy ja się o coś prosze??masz łeb to kombinuj, a nie czekaj na gotowca.
Domell pobrał też zasiłek rano, i teraz gra,a Tobie raczej nie dadzą, więc nie ma co zazdrościć.
Do czego pijesz?masz łeb to kombinuj, a nie czekaj na gotowca.
Domell pobrał też zasiłek rano, i teraz gra,a Tobie raczej nie dadzą, więc nie ma co zazdrościć.
największy płaczek forum w formiecebula brawo,cudownie. w drugim zniszcz tego ułomka do 0. za te wszystkie wcześniejsze uwalone kupony. ta patologia z Polski hańbi nasz kraj od dawna. 1,4 @ cebula promocja dzisiejszego dnia
napisałbym,że mi zaimponowałeś,ALE.. bym skłamał.a czy ja się o coś prosze??
tylko zwracam uwage, że po przełamaniu to ja też moge podać typy które grałem wcześniej po kursach 101, 51, 29
nie ma czego zazdrościc, gram swoje i jest ok ????
Jak się nie ma rozumu, to się przegrywa... proste ;]za te wszystkie wcześniejsze uwalone kupony
wyrwałem chwasta. temu panu już podziękujemyNie dziwota że taki cebulak za cebula jest ????