tomek80
Użytkownik
43 pkt:]Urugwaj powyzej 36,5 w pierwszej polowie.
43 pkt:]Urugwaj powyzej 36,5 w pierwszej polowie.
Można to rozbić o założenie buka z mniejszą marżą, skoro sam chcesz tę marżę przy wypłacie mieć mniejszą niż w normalnym buku.Wezmy na liczby
Wplaciles 100
zagrales 100 zakladow po 100 wiec tak jakbys puscil 9% z dymem przy kazdym meczu zakladam kursy 1,90-1,90
Wiec tak jakbys zaplacil 900 na marzach
A teraz wplacasz 100 do mnie
I grasz do bolu marzy zero, jesli okazales sie dobry to zarobiles dajmy na to 6 000. I od tego marze mozna duzo mniejsza niz u bukmachera i tylko raz, i tylko jesli wygrales
Przy pierwszym scenariuszu buk oblowil sie masakrycznie, niewazne wygrywales czy przegrywales, przy drugim zapalciles symboliczna oplate manipulacyjna za niezly zysk
Moim zdaniem ten drugi scenariusz jest duzo korzystniejszy
Jest jakis admin? Moze ktos go zbanowac bo sie czytac nie da.I teraz pomyslcie.
Czy to przypadek ze karnych dla Wlochow nie strzelali akurat ci wprowadzeni z lawki rezerwowych?
Po prostu zostali poinstruowani zeby spudlowac, to bylo czescia szerszego planu awans Niemiec byl oczywistoscia gratulacje kto zamiast wymyslac teorii skorzystal z mojej wygrywajacej
Czy Pan gdzieś się leczy?I teraz pomyslcie.
Czy to przypadek ze karnych dla Wlochow nie strzelali akurat ci wprowadzeni z lawki rezerwowych?
Po prostu zostali poinstruowani zeby spudlowac, to bylo czescia szerszego planu awans Niemiec byl oczywistoscia gratulacje kto zamiast wymyslac teorii skorzystal z mojej wygrywajacej
nie bo ja mam na mysli prowizje od wygranej a marze placa obie strony ta co wygrywa i przegrywa, wszyscy co obstawiaja. majac opcje 12 stawiajacy na jedynke wrzuca do gara 100 i traci 10 na wejsciu, to samo gracz stawiajacy na 2.Można to rozbić o założenie buka z mniejszą marżą, skoro sam chcesz tę marżę przy wypłacie mieć mniejszą niż w normalnym buku.
Djokovic po czym był zajechany? skoro na trawie zagrał 1 mecz przed Wimbledonem...Teraz Francui maja przewalone
Ewentualnie 3 mecze w fazie pucharowej w 8 dni
beda zajechani jak Djokovic
Francja nie wygra turnieju
Tak ten terminarz ustawiali jakby zadowalal ich polfinal
Terminarz tak ustawiony, że w górnej części drabinki nikogo nie ma poważnego, w finale Portugalia lub Walia.Tak ten terminarz ustawiali jakby zadowalal ich polfinal
nikt ci nie kaze tu wchodzic jak sie nie podoba nie czytaj spadajJest jakis admin? Moze ktos go zbanowac bo sie czytac nie da.
no ale to ze grali 1/8 jako jedni z pierwszych a cwiercfinal zdecydowanie ostatni to przypadek? powinna byc logika ci co graja kolejno fazy 1/8 1/4 powinni grac kolejno po sobie a tu jest zonglowanie terminami i Francuziki maja wiecej odpoczynkuTerminarz tak ustawiony, że w górnej części drabinki nikogo nie ma poważnego, w finale Portugalia lub Walia.
W dolnej części zrobiono tak by wszystkie najlepsze ekipy się wyeliminowały nawzajem - Hiszpania, Włosi, Niemcy.
Francja jedynie musi zagrać jeden dobry mecz z którąś z tych byłych drużyn. Na STS FB było to fajne pokazane, górna drabinka - 0 mistrzostw, na dole były wszystkie.
Najpierw piszesz, że Francuzi mają przewalone, że będą zajechani, a teraz, że będą mieć więcej odpoczynku więc lepiej dla nich.Francuziki maja wiecej odpoczynku
Pajacujesz za duzo. Zgrywasz nie wiem kogo. Dajesz typy w dwie strony. Gosciu wez sie opamietaj albo wyjazd. Pierdolisz kocopoly.nikt ci nie kaze tu wchodzic jak sie nie podoba nie czytaj spadaj
nie ty bedziesz decydowal co ktos ma czytac z takim podejsciem wypad do korei polnocnej
Niemcy awans
no beda w nadchodzacym tygodniuNajpierw piszesz, że Francuzi mają przewalone, że będą zajechani, a teraz, że będą mieć więcej odpoczynku więc lepiej dla nich.
Ja uciekam spać, dobranoc.
mowie o French Open 2015 ktore zostalo mu odebrane machlojkami organizatorowDjokovic po czym był zajechany? skoro na trawie zagrał 1 mecz przed Wimbledonem...
nie pajacuj.
ps.jutro na Wimbledonie grają czy przerwa? tzn dzis
GdzieDajesz typy w dwie strony.
czuje 1-1 i karne
albo 0-0 i karne
chce pograc dokladny wynik