pasek
Użytkownik
Maybach i Porsche easya co powiesz o ferrari i lambo?
Maybach i Porsche easya co powiesz o ferrari i lambo?
Udajesz czy naprawde nie wieszco za różnica czy marża przy kursach czy przy wypłacie?
Czyli jeżeli:Udajesz czy naprawde nie wiesz
Przy wyplacie placisz tylko raz, od bilansu swojej gry przez jakis czas i to jesli wyplacasz/jestes na plusie
A przy kursach placisz za kazdym razem jesli cos grasz. Przy czym placisz praktycznie 100% stawki jesli przegrasz i jakies 17-20% jesli wygrasz
po ch mu ta reka byla debil cos jest na rzeczy z całym cyrkiem meKtos pisal ze bardzo spadalo x2 Wlochy przed meczem, wiec powinni przesledzic powiazania Boatenga z azjatyckim syndykatem ktory to pewnie przywalil
Ale jak wykle zamiota pod dywan, nie ma dowodow itp
Ktos mi powie ze reka nie byla celowa
4
yo, over Wenezuela - Brazylia dziś grasz? Śmiesznie niska linia. Tak wiem że grali ostatnio i było 70-60 ale obie ekipy raczej już nie będą mieć tyle siły by twardo bronić, a obie mają kim straszyć w ofensywie.Czemu, porazka?
Urugwaj w kazdym meczy wygrywa w pierwszej kwarcie. Argentyna , moze byc troche podlamana wczorajsza porazka w koncowce i mecz bedzie dzis 50/50.
Kto Ciebie opłaca?Jezeli ten karny byl spreparowany celowo zeby pozwolic Wlochom wyrownac Niemcy powinni miec obiecany awans za podlozenie sie w regulamniowym wiec gram awans iemcow
jesli to nie wejdzie to znaczy ze oplaceni byli pojedynczy pilkarze i powinni ich scignac i zainfekowac adidasem w pierdlu. Zreszta te boatengi to napewno juz korzen zgnity ????
Wezmy na liczbyCzyli jeżeli:
a+b+c+d=X
to:
aQ+bQ+cQ+dQ > XQ?
Serio? ????
plus beka z karnych hehe dobry zestawWg mnie pewne... Suma wykorzystanych karnych powyżej 6,5 @ 1,50 uni