>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
jeszcze nie widzialem otwartych rynkow na 1x2 AH o/u itp

Po prostu karny to jakies 0,75 gola chyba ze strzela jakas lajza typu Messi czy inny gracz Arsenalu

Jest wtedy napewno ladne wahanie na rynku i jak karny nie jest strzelony mozna sobie gratulowac ladnego zysku w minute.

A jak jest mecz ciagle trwa dalej moga &#39;nasi&#39; odrobic
Jak chcesz łapać wahnięcia, to leć na betfair

V 1,1K

viren

Użytkownik
Bo bukmacher może stracić jak złapiesz za dobry kurs, bo np. siedzisz na trybunach.
przed takimi zdarzeniami zabezpiecza bukmachera bufor czasowy miedzy postawieniem a przyjeciem zakladu wiec ten problem nie istnieje

wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik
przed takimi zdarzeniami zabezpiecza bukmachera bufor czasowy miedzy postawieniem a przyjeciem zakladu wiec ten problem nie istnieje
Ten tak zwany bufor czasowy jest wkurzający, chciałem postawić, że Włochy strzelą karnego po 1.28 za zysk z kartek to przez 10sekund przyjmował zakład i odrzucił a po 5sek. od odrzucenia wyświetlił się gol, a jestem pewny, że jakby nie strzelił to by przyjęli zakład ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
Ja bym zrobil bukmachera bez marzy, za to np opodatkowywal graczy wygrywajacych przy wyplacie jakis procent
Bym mial takie kursy ze u konkurencji nie byloby sensu grac, po prostu zero marzy
Zreszta taka gielde mozna zrobic co placi tylko ten co ostatecznie jest na plus
Gadalem z administracja strony covers.com mowia ze to jest mozliwe ale wszyscy sa zachlanni i tylko chca chapac, a betfair to szczegolnie
Dziwne ze nie znalazl sie jeszcze nikt kto nie wpadl na taki pomysl, konkurencja jest zamieciona albo musi zrobic to samo co my
Soft do zmiany kursow i nawet surebetowcy nie pozyliby za brardzo, ladnie moznaby zarobic

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Ja bym zrobil bukmachera bez marzy, za to np opodatkowywal graczy wygrywajacych przy wyplacie jakis procent

Bym mial takie kursy ze u konkurencji nie byloby sensu grac, po prostu zero marzy

Zreszta taka gielde mozna zrobic co placi tylko ten co ostatecznie jest na plus

Gadalem z administracja strony covers.com mowia ze to jest mozliwe ale wszyscy sa zachlanni i tylko chca chapac, a betfair to szczegolnie

Dziwne ze nie znalazl sie jeszcze nikt kto nie wpadl na taki pomysl, konkurencja jest zamieciona albo musi zrobic to samo co my

Soft do zmiany kursow i nawet surebetowcy nie pozyliby za brardzo, ladnie moznaby zarobic
co za różnica czy marża przy kursach czy przy wypłacie?

kuku 147

kuku

Użytkownik
właśnie, marża i tak dotyka wygrywająchych ???? jak przegrrasz to ci wszystko jedno czy była marża czy nie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom