4,5 forma jak zwykle... Nawet goscia ktory normalnie nie daje kartek jestem w stanie zahipnotyzowac.. Dramatunder ile? i jak forma ostatnio ????
stuknąłeś się w głowę? bo oddsmaker miał się stuknąć.Nareszcie! Najpiękniejszy okres w sezonie świata tenisowego.
Na dziś mam trzy propozycję i nie są to kursy 1,05 bo ja się w coś takiego nie bawię.
Sela vs Ferrer
over 33.5 |1,80| betsson
Over. Innego wyjścia nie ma. Kurs na Izraelczyka to ja nie wiem kto wystawiał, ale niech się stuknie porządnie w głowę. Sela spokojnie może odprawić dziś Ferrera, ale ja się tego nie ruszam, idę jak widać w over.
trzeba było mi odradzać to przed a nie cwaniak jesteś po... żałosne. A koniec z końców i takstuknąłeś się w głowę? bo oddsmaker miał się stuknąć.
Imo bardziej zawalili obroncy ktorzy stali i sie gapili jak pierdoly zamiast doskoczycRany no nie mogę, Kowalczyk mówił że DeGea zawalił przy obronie tego strzału , widział to kto i też tak myślicie ?
Nie miał szans żeby to sparować gdzieś w bok...
to pol biedy ja sie pytam gdzie sa obroncy do asekuracji bylo 4 wlochow Sam pique czy ONI sa normalni ? Ramos to dzis nie ogarnia nicMoim zdaniem zawalił ????
a może ktoś kto to czyta jest oddsmakerem, bądź ktoś podobnie by wystawił linię, nie ładnie tak obrażać ludzi.trzeba było mi odradzać to przed a nie cwaniak jesteś po... żałosne. A koniec z końców i tak
Kocham forumek. :grin::grin::grin:trzeba było mi odradzać to przed a nie cwaniak jesteś po... żałosne. A koniec z końców i tak
To wiadomo , ale bramkarz jedynie mógł odbić tą piłkę , a to gdzie się odbije nie miał żadnych szans kontrolować...Imo bardziej zawalili obroncy ktorzy stali i sie gapili jak pierdoly zamiast doskoczyc
juz myslalem ze nikt nie zuwazy ???? Giorgi jest super Co do meczu to grajcie kartke Ramosa nie dosc ze chlop nic nie gra to jak dodjda do tego nerwy i moj under to kartka bankowo wleciAle ta Giorgi jest seksowna w tym bialym stroju ajjjajaj
Zachęciłeś mnie do odpalenia streamaAle ta Giorgi jest seksowna w tym bialym stroju ajjjajaj
Ewidentny błąd. Chciał łapać piłkę ale była zbyt mocna. Mógł odbić do boku (tak jak przy strzale Pelle z głowy). Przeliczył się z siłą uderzenia.to pol biedy ja sie pytam gdzie sa obroncy do asekuracji bylo 4 wlochow Sam pique czy ONI sa normalni ? Ramos to dzis nie ogarnia nic
niektórzy pewnie odpalili ten mecz,a zaraz po tym redtu**Zachęciłeś mnie do odpalenia streama
Hah nie zchodziłbym a kartka Ramosa jak najbardziejjuz myslalem ze nikt nie zuwazy ???? Giorgi jest super Co do meczu to grajcie kartke Ramosa nie dosc ze chlop nic nie gra to jak dodjda do tego nerwy i moj under to kartka bankowo wleci