>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Willis 6:3 6:3, teraz live 3ci set w razie czego zamykac, ale tutaj sie nic juz nie wydarzy chyba zlego ???? Willis dziabnie to 3:0 ???? ostatnie 2 gemy W-15 przy serwisie Berankisa i W-15 przy swoim.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Rany no nie mogę, Kowalczyk mówił że DeGea zawalił przy obronie tego strzału , widział to kto i też tak myślicie ?
Nie miał szans żeby to sparować gdzieś w bok... Przy tak silnym strzale , nie ma mozliwości skontrolowania tego jak ma odbić się piłka...

K 29

kiczny

Użytkownik
Nareszcie! Najpiękniejszy okres w sezonie świata tenisowego.
Na dziś mam trzy propozycję i nie są to kursy 1,05 bo ja się w coś takiego nie bawię.
Sela vs Ferrer
over 33.5 |1,80| betsson ⛔

Over. Innego wyjścia nie ma. Kurs na Izraelczyka to ja nie wiem kto wystawiał, ale niech się stuknie porządnie w głowę. Sela spokojnie może odprawić dziś Ferrera, ale ja się tego nie ruszam, idę jak widać w over.
stuknąłeś się w głowę? bo oddsmaker miał się stuknąć.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Rany no nie mogę, Kowalczyk mówił że DeGea zawalił przy obronie tego strzału , widział to kto i też tak myślicie ?
Nie miał szans żeby to sparować gdzieś w bok...
Imo bardziej zawalili obroncy ktorzy stali i sie gapili jak pierdoly zamiast doskoczyc

K 29

kiczny

Użytkownik
trzeba było mi odradzać to przed a nie cwaniak jesteś po... żałosne. A koniec z końców i tak ✅
a może ktoś kto to czyta jest oddsmakerem, bądź ktoś podobnie by wystawił linię, nie ładnie tak obrażać ludzi.
ps. nie miałem zdania co do tego meczu,a undera też bym tu nie pograł GDYBYM MUSIAŁ, aczkolwiek
linia była znośnie wystawiona.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Imo bardziej zawalili obroncy ktorzy stali i sie gapili jak pierdoly zamiast doskoczyc
To wiadomo , ale bramkarz jedynie mógł odbić tą piłkę , a to gdzie się odbije nie miał żadnych szans kontrolować...

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Ale ta Giorgi jest seksowna w tym bialym stroju ajjjajaj ;)
juz myslalem ze nikt nie zuwazy ???? Giorgi jest super :p Co do meczu to grajcie kartke Ramosa nie dosc ze chlop nic nie gra to jak dodjda do tego nerwy i moj under to kartka bankowo wleci

domell 454

domell

Użytkownik
to pol biedy ja sie pytam gdzie sa obroncy do asekuracji bylo 4 wlochow Sam pique czy ONI sa normalni ? Ramos to dzis nie ogarnia nic
Ewidentny błąd. Chciał łapać piłkę ale była zbyt mocna. Mógł odbić do boku (tak jak przy strzale Pelle z głowy). Przeliczył się z siłą uderzenia.

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
juz myslalem ze nikt nie zuwazy ???? Giorgi jest super :p Co do meczu to grajcie kartke Ramosa nie dosc ze chlop nic nie gra to jak dodjda do tego nerwy i moj under to kartka bankowo wleci
Hah nie zchodziłbym ;) a kartka Ramosa jak najbardziej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom