>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Lucie dramat. Nie dość że ma tragiczną skuteczność przy BP to sama oddaje za pierwszym. Odłamała po to żeby połamać się do 0!
Mattek-Sands zdobyła 5 na 6 BP!!!

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Willis @3.40 przed meczem
Willis @2.90 live

W następnej rundzie czeka Roger Federer, a Berankis to jeden z większych sprzedawczyków w tourze. Willis jest Brytyjczykiem o którym nigdy nie słyszalem, ale troche czytałem, że wraca po kontuzji, można spojrzeć w dział ATP i poczytać. Mecz śmierdzi na kilometr, polecam brac szybko, bo Willis zaraz pewnie złamie ;)
Dodam jeszcze, że Willis wzrost większy chyba o 15 cm i serwisem też ładnie sadzi piły. Czuje że to wejdzie, Berankis zesrany będzie Federera.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Mam delikatnie pogranego Willisa, super wygląda i myślę nad dołożeniem. Tylko czy wytrzyma 3-4, a może i 5 setów?

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Kurde miałem oglądać Włochy vs Hiszpania, ale Willisa mam załadowanego i nie spodziewałem się, że to się tak przyjemnie będzie oglądać. Oby do końca tak szło, a brytole dalej wiwatowali po każdej piłce to Berankis pęknie w bani. Jedyne co się boje to kondycja bo widać, że atletycznej sylwetki to on nie ma ????

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Berankis to looser i sprzedawczyk, wiec mysle ze Willis poniesiony publicznoscia to wezmie, chocby go mieli na noszach z tego kortu zdjac.
&quot;Od kilkudziesięciu godzin dwudziesty trzeci tenisista Wielkiej Brytanii jest na ustach całego tenisowego świata. W poniedziałek Willis zagra na korcie siedemnastym z Ricardasem Berankisem. Za występ w Wimbledonie otrzyma już co najmniej 30 tysięcy funtów. &quot;Pieniądze? Fantastycznie, spłacę kilka kart kredytowych&quot; - opowiadał z uśmiechem w jednym z wywiadów. Po chwili dodał: &quot;To jednak dodatek. Gram w Wimbledonie, a to moje marzenie&quot;
&quot;Możemy nie wiedzieć o Willisie wiele, ale już na pierwszy rzut oka widać, że tenis jest dla niego całym życiem. Dotychczasowa kariera upływała pod hasłem walki. Walki o pieniądze pozwalające na kolejne starty, ale także walki ze zdrowiem.&quot;
&quot;Historia awansu 25-letniego Marcusa Willisa do tegorocznego Wimbledonu zasługuje co najmniej na kilkudziesięciominutowy film dokumentalny. &quot;
W nastepnej rundzie Federer ???? Sprawa oczywista chyba ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom