22'
Wyjdzie zaraz chyba na 4:1 ????Z Willisa chyba niestety powoli schodzi powietrze. Trzeba jeszcze trochę poczekać, jak się rozwinie sytuacja, ale szukałbym tu jednak typów na Berankisa.
Będą ostrzej grali nie będzie kartkował to jego logika.Włosi to ogarną sporo lepsi są. Swoją droga pograłem under kartek bo niby sędzia underowy a za co dał kartkę De Sciglio to nie mam pytań, potopione jak nic bedzie
Spokojnie. Sporo ratował się serwisem, a gema to mu praktycznie Berankis sam sprezentował. Sporo biega, zobaczymy ile wytrzyma. Co nie zmienia faktu, że Litwin jest cienki jak dupa węża.Wyjdzie zaraz chyba na 4:1 ????
// Willis oczywiscie
Jw, jest po prostu słaby.Berankis to przehandlował. Co on przy breakpointach robi?
Poki co przy chyba 7 czy 8 BP wali w 10 metrowe auty ???? W nastepnej rundzie Federer, co mu da zwyciestwo w meczu z Willisem ? Przehandlowal to na bank.Berankis to przehandlował. Co on przy breakpointach robi?
I teraz bardzo ważne pytanie: pograłeś to ?Włosi to ogarną sporo lepsi są
Nie tylko under kartek mamI teraz bardzo ważne pytanie: pograłeś to ?
under ile? i jak forma ostatnio ????Nie tylko under kartek mam
ja mam over 4 :grin:Nie tylko under kartek mam
Na unibecie kurs 2.6. Ale ja i tak podtrzymuje zdanie ze Willis tu jeszcze powalczy, Berankis to jest sprzedawczyk ktory nawet jakby tu prowadzil 2:1 z przelamaniem w 3cim to i tak moglby wtopic ???? Federer w nastepnej rundzie.Berankis @1,869 Pinek
Cóż, Willis już swoje pograł. Fajna historia, ale nie wytrzyma tego meczu.
Oby, bo Pinek odrzucił mi zakład i teraz widzę co się dzieję i nie zamierzam jednak stawiać. ????Na unibecie kurs 2.6. Ale ja i tak podtrzymuje zdanie ze Willis tu jeszcze powalczy, Berankis to jest sprzedawczyk ktory nawet jakby tu prowadzil 2:1 z przelamaniem w 3cim to i tak moglby wtopic ???? Federer w nastepnej rundzie.