>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Z Willisa chyba niestety powoli schodzi powietrze. Trzeba jeszcze trochę poczekać, jak się rozwinie sytuacja, ale szukałbym tu jednak typów na Berankisa.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Włosi to ogarną sporo lepsi są. Swoją droga pograłem under kartek bo niby sędzia underowy a za co dał kartkę De Sciglio to nie mam pytań, potopione jak nic bedzie

furman19 928

furman19

Użytkownik
Włosi to ogarną sporo lepsi są. Swoją droga pograłem under kartek bo niby sędzia underowy a za co dał kartkę De Sciglio to nie mam pytań, potopione jak nic bedzie
Będą ostrzej grali nie będzie kartkował to jego logika.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Wyjdzie zaraz chyba na 4:1 ????

// Willis oczywiscie
Spokojnie. Sporo ratował się serwisem, a gema to mu praktycznie Berankis sam sprezentował. Sporo biega, zobaczymy ile wytrzyma. Co nie zmienia faktu, że Litwin jest cienki jak dupa węża.

Berankis to przehandlował. Co on przy breakpointach robi?
Jw, jest po prostu słaby.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Berankis to przehandlował. Co on przy breakpointach robi?
Poki co przy chyba 7 czy 8 BP wali w 10 metrowe auty ???? W nastepnej rundzie Federer, co mu da zwyciestwo w meczu z Willisem ? Przehandlowal to na bank.
Nie wiem ile siana jest za przejscie do 2giej rundy ale wiecej by zarobil jakby znajomkom z Litwy kazal postawic na Willisa ;d

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Berankis @1,869 Pinek

Cóż, Willis już swoje pograł. Fajna historia, ale nie wytrzyma tego meczu.
Na unibecie kurs 2.6. Ale ja i tak podtrzymuje zdanie ze Willis tu jeszcze powalczy, Berankis to jest sprzedawczyk ktory nawet jakby tu prowadzil 2:1 z przelamaniem w 3cim to i tak moglby wtopic ???? Federer w nastepnej rundzie.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Na unibecie kurs 2.6. Ale ja i tak podtrzymuje zdanie ze Willis tu jeszcze powalczy, Berankis to jest sprzedawczyk ktory nawet jakby tu prowadzil 2:1 z przelamaniem w 3cim to i tak moglby wtopic ???? Federer w nastepnej rundzie.
Oby, bo Pinek odrzucił mi zakład i teraz widzę co się dzieję i nie zamierzam jednak stawiać. ????

Przepraszam tych, którzy mi zaufali, zakład oczywiście później rozliczę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom