>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Awans Chorwacji 1.90@ Betsson
Taki kurs na zwycięzcę grupy być może najsilniejszej z drużyną która ledwo wyszła z 3 miejsca z jednej z najsłabszych grup?

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik

Taki kurs na zwycięzcę grupy być może najsilniejszej z drużyną która ledwo wyszła z 3 miejsca z jednej z najsłabszych grup?
Nie ma gwarancji że Chorwacja powtórzy dobry mecz taki jak z Hiszpanią. A Portugalia ma cholernie duży potencjał. Stawiam na awans Portugalii.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Nie ma gwarancji że Chorwacja powtórzy dobry mecz taki jak z Hiszpanią. A Portugalia ma cholernie duży potencjał. Stawiam na awans Portugalii.
No ma, i jedna i druga ma potencjał. Ale czymś się sugeruję, a tym czymś jest forma i wyniki na tym turnieju. Kursy identyczne? No to idę w stronę tych lepszych na tym turnieju. Czemu miałbym iść w przeciwną? Jakby jeszcze były 1.60-2.20.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
No ma, i jedna i druga ma potencjał. Ale czymś się sugeruję, a tym czymś jest forma i wyniki na tym turnieju. Kursy identyczne? No to idę w stronę tych lepszych na tym turnieju. Czemu miałbym iść w przeciwną? Jakby jeszcze były 1.60-2.20.
Oczywiście to Twoja decyzja. Ale ja widząc co dziś gra Walia, a gra padakę, Walia, która zachwycała w grupie, podchodzę ostrożnie do tzw. faworytów grupowych

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Portugalia z ta obrona to dramat

podbijam pytanie, ruskie do gry?

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Oczywiście to Twoja decyzja. Ale ja widząc co dziś gra Walia, a gra padakę, Walia, która zachwycała w grupie, podchodzę ostrożnie do tzw. faworytów grupowych
gdzie zachwycala? Slowacy ich zdusili 2ga polowa swietna powinni chociaz remis utrzymac, co wielkiego z angolami zagrali? 1 celny strzal w meczu gol i tyle, ruskie same sobie winni, tak, z ruskimi zachwycili zagrali swietny mecz ale ruscy na to pozwolili.

everto 24,7K

everto

Użytkownik

mecz meczowi nierowny ponizej 2,5 gola bez kombinacji jedn ii ...asekuracyjnie

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
20 minut jeszcze... ;)

no to gramy
over 1.5 w meczu Polski ✅
over 1.5 w meczu Chorwacji
awans Walii ✅
awans Chorwacji
awans Polski ✅
do Rosji w siatkę dorzuciłem Chorwację +0.5

umówiony jestem na ???? ale tak piorunami dosłownie pi*ga że aż się boję wyjść, grzmi że aż głowę rozsadza...

Otrzymane punkty reputacji: +3
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Ja próbuję:

Polska win 2.50 Bet365⛔
Polska +1.5 seta 1.72@ Bet365⛔

Krótka analiza:

Z rosja przegralismy 0:3 ost ale to byl mecz w Kaliningradzie, teraz gramy u siebie. Wczoraj Rosja przegrała z Francją 0:3, My wygraliśmy z Argentyną 3:1. A dziś ta Argentyna która my pokonaliśmy pewnie, wygrała z Francją która zbiła Rosjan jeszcze pewniej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom