nole
Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f98/each-way-72206.htmlA nie wiesz co oznacza e/w jak wybiore ekipe?
Bardzo proszę
http://forum.bukmacherskie.com/f98/each-way-72206.htmlA nie wiesz co oznacza e/w jak wybiore ekipe?
Zbyt pozna pora na takie liczenie
Nie wiem co tu szokującego... patrzyłeś na drabinkę? Wygląda na to że nie spojrzales. Belgowie prawdopodobnie tylko Portugalie będą mieli na drodze z tych "wielkich " za to Włosi mają Hiszpanie Niemców Anglików i na dokładkę Francję w swojej ćwiartce.Taka jeszcze moja dygresja na koniec...
Szkojują mnie kursy na wygranie Euro wystawione przez buków...
Na Belgie kurs wynosi 8.00 ..., a na Włochów, którzy ją pokonali ...20.00 ...
Kurs na Anglie 10.00 to też jest komedia jakaś...
20.00 na Włochów jest bardzo ciekawe do gry...
Tak tylko tutaj w grę juz wchodzi drabinka, Belgowie o ile awansują powinni mieć łatwiejsza drabinkę niż Włosi którzy już w 1/8 trafią na Hiszpanów a jeśli ich przejdą prawdopodobnie na Niemców. Belgia w tej samej fazie trafi na Portugalię/Islandię/Węgry a później prawdopodobnie Walię. Dalej dywagować nie chcę, ale zaryzykuję tezę iż Belgowie zajdą w tych mistrzostwach dalej niż Włosi, bądź obydwie ekipy odpadną w 1/8.Taka jeszcze moja dygresja na koniec...
Szkojują mnie kursy na wygranie Euro wystawione przez buków...
Na Belgie kurs wynosi 8.00 ..., a na Włochów, którzy ją pokonali ...20.00 ...
Kurs na Anglie 10.00 to też jest komedia jakaś...
20.00 na Włochów jest bardzo ciekawe do gry...
Kursy sie zmienily...Na Wlochow bylo juz nawet nizej niz 10 ale poszly w gore bo w 1/8 spotkaja sie z najwiekszym faworytem EURO czyli Hiszpania...To Mądre Głowy dlaczego na Anglie jest 10, a na Włochow 20 ?
Dokladnie, a jakby nawet wygrali to w nastepnej rundzie (cwiercfinale) czeka drugi najwieszy faworyt Niemcy... ???? wiec droga Wlochow wyjatkowo ciezka...
Ja sie z toba nawet zgodze, ze kurs na Wlochow patrzac na forme wszystkich ekip jest najkorzystniejszy ale droga bedzie trudna do finalu. Choc mozna sie zastanowic i sprobowac zagrac ten zaklad na LIVE w bukach takich jak Unibet gdzie kurs spadnie po kazdym wygranym meczu, czyli jakby pokonali Hiszpanow to kurs zejdzie do 10 czy nawet nizej i bedziesz mial opcje "Cash-in" i juz bedziesz mogl wyjac kase z dobrym zyskiem badz pozostawic liczac, ze wygraja nastepny mecz i kurs jeszcze bardziej spadnie itd...No ja tych kursów nie czuje...
A co Włosi to największe Ogórki w tej częsci drabinki ?
Hiszpania faworytem ? No po dzisiejszym meczu uważam za nieporozumienie na WIN w Euro kurs na Hiszpanie 5.00, a na Włochów 20.00.
Czyste i piękne Value.
miałem ten mecz na celowniku jako typ na Serbie bo dziwne wyglądają pojedynki h2h między tymi ekipami, może to też przypadek bo przeplatały się pojedynki towarzyskie i jakieś mistrzostwa ... Ktoś tu może kojarzy z facebooka gościa z ksywką khalicev... Chyba rusek i właśnie zbierał informacje o meczach 3f3...