nevener
Użytkownik
z jakiego numeru? bo ja w robocie to nie odbierałem nieznanegoDzwonili do kogoś z was ze betsyfa że 100% od wpłaty?
z jakiego numeru? bo ja w robocie to nie odbierałem nieznanegoDzwonili do kogoś z was ze betsyfa że 100% od wpłaty?
Coś tam coś tam 116-81-33 chyba jakoś tak.z jakiego numeru? bo ja w robocie to nie odbierałem nieznanego
Tiaaa, 6 BP w gemie i nic. A Frech za pierwszą gemową kończy.ULRIKKE EIKERI 1 SET @1,80
over na lajcie, peffffkaAgila BTS 4.00 ?
over 3.5 - 2.10
lekko bo akurat tych drużyn nie lubię
Duje Kekez @1.61 bet365
ULRIKKE EIKERI 1 SET @1,80
5-0 :razz:over na lajcie, peffffka
BTS w grze
Tez obserwuje ten mecz, gram z Toba, byle nie zaczarujeULRIKKE EIKERI 2 SET @1,80
Przy swoim gemie serwisowym póki co nie do ruszenia. Frech praktycznie co gem broni bp.
Mnie wczoraj powiozła Eikeri, miałem mocno pograny 1 set gdy grała z Kawą. Pierwszego wtopiła ale mecz ogarnęła.Tez obserwuje ten mecz, gram z Toba, byle nie zaczaruje
Tak jak pisales, Eikeri prawie kazdy gem gladko wygrany, 70% 1 serwis, 100% 2 serwis, a Magda broni BP prawie caly czas, 9BP dla Ulrikke juz bylo, szkoda ze nie ma streamaMnie wczoraj powiozła Eikeri, miałem mocno pograny 1 set gdy grała z Kawą. Pierwszego wtopiła ale mecz ogarnęła.
Szkoda słabej skuteczności przy BP Norweszki :grin:Tak jak pisales, Eikeri prawie kazdy gem gladko wygrany, 70% 1 serwis, 100% 2 serwis, a Magda broni BP prawie caly czas, 9BP dla Ulrikke juz bylo, szkoda ze nie ma streama