quintana
Użytkownik
dlatego nigdy się nie zamyka, ile razy tak traciłem, nigdy wiecejHah siadło jakimś cudem, a ja zamknąłem za grosze.. pierwszy raz w życiu jestem stratny na zamknięciu zakładu, boli. :-D
dlatego nigdy się nie zamyka, ile razy tak traciłem, nigdy wiecejHah siadło jakimś cudem, a ja zamknąłem za grosze.. pierwszy raz w życiu jestem stratny na zamknięciu zakładu, boli. :-D
HC -0,25 na Rumunie jest najlepszą opcją dla mnie, ale kursy już trochę poleciały, bo grałem 1.88, a teraz juz cos kolo 1.75 bedziemacie jakies sensowne pomysly na mecz Rumunia - Albania?
ja szukam coś do ako więc ćwiartek wolę uniknąć ????HC -0,25 na Rumunie jest najlepszą opcją dla mnie, ale kursy już trochę poleciały, bo grałem 1.88, a teraz juz cos kolo 1.75 bedzie
wniosek ? słabsze są w defensywniejak to jest ze kobiety w WNBA rzucaja prawie tyle samo punktow co faceci mimo ze maja krotsze kwarty i takie same parkiety
to nie kobiety ???? ?
Gram czesto na over w pierwszej kwarcie, z bardzo duza skutecznoscia.jak to jest ze kobiety w WNBA rzucaja prawie tyle samo punktow co faceci mimo ze maja krotsze kwarty i takie same parkiety
to nie kobiety ???? ?
takimi małymi piłkami to w NBA normą by było over 300 w meczujak to jest ze kobiety w WNBA rzucaja prawie tyle samo punktow co faceci mimo ze maja krotsze kwarty i takie same parkiety
to nie kobiety ???? ?
polszmat na głownym daje rumunówJak myslicie, gdzie w TV mozna bedzie obejrzec mecz Rumunia v Albania...wszystkie glowne stacje beda pokazywaly Francja v Szwajcaria.