noname007x
Użytkownik
Gra kto teraz over kartek? Powinno byc ostro w 2 polowie
Tylko tutaj może być bardzo nerwowo od początku drugiej połowy, także nie zdziwię się jak nie zdążymy złapać linii 3.5 i jak złapiesz to trzeba będzie poczekać tak do 60 minuty aby kurs był na poziomie 1.9-2.panowie kartki spadna do 3.5 i trzeba wejsc grubo
Ja nie zdążyłem, pobieram po 1.72Tylko tutaj może być bardzo nerwowo od początku drugiej połowy, także nie zdziwię się jak nie zdążymy złapać linii 3.5 i jak złapiesz to trzeba będzie poczekać tak do 60 minuty aby kurs był na poziomie 1.9-2.
Ja już teraz gram 4.5 po 1.9
Odradzam, Rumunia nie umie wymienić kilku dokładnych podanKtoś kto ogląda Rumunia - Albania, co sądzicie 1X???
Do tego za drobne dokladam, karny w meczu @ 4,25 i czerwona kartka @ 4,2 oba unibet...Ja sobie zagram Race do 5 kornerow Ruminia @ 2,05 Unibet...
Race do 6 kornerow @ 3,05 Rumunia
Rumuni musza cisnac. nawet jak wyrownaja to beda musieli dalej cisnac. Albanczycy niemrawi, nawet przy 0:0 grali z kontry wiec Rumuni sa czesciej przy pilce.
Nie ma szans żeby Rumunia to wygrała , tyleNajlepsze ze jak Albania wygra to i jedni i drudzy odpadna
Mozecie miec nadzieje ze Albany sie ustawily na 1/2