>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
S 440

straszaksam

Użytkownik
Powiedzcie mi, eksperci baseballowi, oglądam właśnie mecz Braves vs Mets i to wygląda okropnie, jeśli chodzi o pałkarzy. Każdy mecz wygląda tak, że oni nie są w stanie w ogóle trafić w piłkę i jej odbić? :razz:

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Powiedzcie mi, eksperci baseballowi, oglądam właśnie mecz Braves vs Mets i to wygląda okropnie, jeśli chodzi o pałkarzy. Każdy mecz wygląda tak, że oni nie są w stanie w ogóle trafić w piłkę i jej odbić? :razz:
Akurat trafiłeś po prostu na mecz jednych z lepszych miotaczy w lidze i dość słabych pałkarzy, także nie ma co się dziwić, że nie trafiają ;) Włącz Red Sox czy Baltimore i powinni trochę sobie odbijać

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Nie no, trzeba poczekać aż się turnieje tenisowe rozkręcą, bo granie takich cudów to kasa w błoto. Kiedy ja się tego nauczę? :p

everto 24,7K

everto

Użytkownik
zobacz jak gosc kosi kase
a graj to sobie gdzie chcesz nie rozprasza sie lataniem po bukach

skoro uwazasz ze gdzie indziej jest lepiej to szukaj i graj bedziesz mial wieksze zyski niz on
to ze gra w jednym buku uwazasz za styl gry?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Rozmowialismy tu, o MVP dla Lebrona, teraz od chlopakow z dzialu NBA, dowiaduje sie, ze tylko raz nagroda ta zostala przyznana zawodnikowi druzyny przegranej, wiec ryzyko jednak duze, ze Lebron go nie dostanie. Niesprawiedliwe to, ale to NBA....

V 1,1K

viren

Użytkownik
Rozmowialismy tu, o MVP dla Lebrona, teraz od chlopakow z dzialu NBA, dowiaduje sie, ze tylko raz nagroda ta zostala przyznana zawodnikowi druzyny przegranej, wiec ryzyko jednak duze, ze Lebron go nie dostanie. Niesprawiedliwe to, ale to NBA....
ciekawe kto to mogl byc
LeBron, Charles Barkley albo Karl Malone
jednak pomylka to byl Jerry West

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom