Ja mam razem z Serbami w siatke dubelkaJak Mayer to dociagnie to pieknie mi wejdzie po kursie 2.70 ????
MVP dla Lebrona, na 99%.
racja nie ma opcji by nie dostał, nawet jesli dzis przegrają. To pewniak, nie ma żadnej możliwości by ktoś inny zgarnął nagrode. Z reszta kibicuje Cleveland odkąd przyszedł do tej ligi i Jemu oczywiscie. Życzę mu dziś mistrzostwa bo MVP za finał to formalność.Jak Mayer to dociagnie to pieknie mi wejdzie po kursie 2.70 ????
MVP dla Lebrona, na 99%.
bez wzgledu na wynik LeBron. Cieżko sobie wyobrazic by dziś nie zagrał na poziomie ostatnich dwoch spotkan. gdy to zrobi to na bank ma MVP. mysle ze buki wiedzą co jest grane i takiego kursu by nie wystawiali niskiego skoro GSW sa faworytem do meczu. Wiedzą że nawet w przypadku porażki dziś najwieksze szanse na MVP ma LeBron, bo przy wygranej Kawalerzystów to oczywista oczywistość.Dokladnie, no chyba, ze Curry dzis przkroczy granice 80 punktow ????
Wyniki MVp zaraz po meczu ?bez wzgledu na wynik LeBron. Cieżko sobie wyobrazic by dziś nie zagrał na poziomie ostatnich dwoch spotkan. gdy to zrobi to na bank ma MVP. mysle ze buki wiedzą co jest grane i takiego kursu by nie wystawiali niskiego skoro GSW sa faworytem do meczu. Wiedzą że nawet w przypadku porażki dziś najwieksze szanse na MVP ma LeBron, bo przy wygranej Kawalerzystów to oczywista oczywistość.
tak po meczu, na parkiecie odbywa się wręczenie statuetki za MVP.Wyniki MVp zaraz po meczu ?
Proszę http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2372154.htmlGdzie znajdę rozpiskę sędziów na poszczególne mecze Euro 2016?
Pierwszy mecz w życiu oficjalny na trawie gra ????kasatkina @ 2.62 dla mnie bomba wchodze
baaardzo szybko dwie bramkiFK Aktobe - Kairaty over 6,5
@2,10
musi to na rusi, w polsce jak kto chcemusze obrocic kwote przed wyplata