>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Pełen profesjonalizm na Twitterze ligi filipińskiej ????

Po każdej akcji skrót od razu wrzucany, statystyki + zdjęcia.
Brawo, brawo :cool:

vsky 34,9K

vsky

Użytkownik
Śmiesznie niskie linie na maksy w finale Auckland Masters. Polecam grać over 6.5 180-tek Andersona, @2.10. Live w całorocznym.

Otrzymane punkty reputacji: +16
domell 454

domell

Użytkownik
Rumunie z drugiego miejsca a Szwajcaria z 3 miejsca. Obie ekipy po 4 pkt ale Rumuni beda mieli bilans 3-3 w golach a Szwajcarzy 2-2 a liczyc sie bedzie ilosc goli strzelonych.
Tak mi sie wydaje ????
Najpierw bezpośredni, później bilans bramkowy, później większa ilość strzelonych, później fair play więc kartki, a jeśli nadal będzie remis to decyduje ranking fifa.
Może być taka sytuacja że Szwajcaria przegra 1-2, Rumunia wygra 1-0 i o 2 miejscu zadecydują kartki lub ranking.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Może być taka sytuacja że Szwajcaria przegra 1-2, Rumunia wygra 1-0 i o 2 miejscu zadecydują kartki lub ranking.
Tyz prawda. Ja mysle, ze Szwajcarzy i Francuzi zagraja na remis, ale po cichu bede trzymal kciuki za Francje bo jesli Rumuni wyjda z 2 miejsca to najprawdopodobniej zagraja z Polska a sa spokojnie do pokonania przez naszych ????

domell 454

domell

Użytkownik
Tyz prawda. Ja mysle, ze Szwajcarzy i Francuzi zagraja na remis, ale po cichu bede trzymal kciuki za Francje bo jesli Rumuni wyjda z 2 miejsca to najprawdopodobniej zagraja z Polska a sa spokojnie do pokonania przez naszych ????
Podobnie myślę. Chciałbym żeby Francja gdzieś zgubiła punkty.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Tyz prawda. Ja mysle, ze Szwajcarzy i Francuzi zagraja na remis, ale po cichu bede trzymal kciuki za Francje bo jesli Rumuni wyjda z 2 miejsca to najprawdopodobniej zagraja z Polska a sa spokojnie do pokonania przez naszych
A jakby Nasi trafili na Szwajcarów to by było gorzej ?... moim zdaniem , ani trochę...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
A jakby Nasi trafili na Szwajcarów to by było gorzej ?... moim zdaniem , ani trochę...
O wiele gorzej zapewne by nie bylo ale detale maja znaczenia. Chociazby takie, ze dzisiaj przed meczem z Albania o awans Rumunia ma 7 podstawowych zawodnikow zagrozonych wykluczeniem z meczu 1/8 - jesli ktorys z nich dostanie kolejna zolta kartke. Kazde wykluczenie to oslabienie zespolu a takich zawodnikow jak Rat czy Popa, Chipciu czy podstawowych CB ciezko bedzie zastapic. Do tego Szwajcarzy maja chyba wieksze indywidualnosci ktore moga przesadzic o wygranej w meczu na styku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom