Jotko vs McCrory
Jotko @2,75 Betfair Pięknie Krzysiu !!!!!! BONUS ZA WYSTĘP WIECZORU !!! JESTEŚ KOTEM !!
Taki kurs pobieram z chęcią.O Jotce pisałem już dwa razy.
"Podoba mi się Krzysiu, rozwija się z walki na walkę. Ostatnia walka.. Walczył dobrze w stojce, bardzo ruchliwy, był bardzo trudny do uchwycenia, nie dawał się bardzo trafiać, podobał mi się w tej walce." Dalej podtrzymuje takie zdanie, Krzysiu dobrze porusza się w ringu, ładnie chodzi na boki, ciężki do uchwycenia. Ponownie konkretne przygotowania, była Tajlandia, były treningi z chłopakami w ATT. Myślę że będzie poruszał sie lekko w ringu ale wypowiadał się że chce w końcu kończyć walki przed czasem, więc powinien pójść również bardziej agresywnie do przodu. Powtórzę to jeszcze raz co kiedyś napisałem, Krzysiek może topem topów swojej wagi nie będzie, ale w czołówce szerszej na pewno jest się w stanie utrzymać, i takich przeciwników jak McCrory powinien ubijać. Przeciwnik jeden z lepszych jego rywali z jakimi miał do czynienia dotychczas, dobry półdystans, dobry grappling, niezwykle groźny rywal, boję się trochę tej walki ale moim zdaniem Kris ma argumenty aby wyjść z niej zwycięsko, po takim kursie warto próbować na pewno !!!
WAR JOTKOOOO !!!