>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
taszi 25

taszi

Użytkownik
Dzien dobry!
Powiedzcie mi proszę, co musi się stać żeby Węgry nie wyszły z grupy?
Remis w Islandia - Węgry był sprawiedliwym wynikiem?
Przegrywają z Portugalią a Islandia pokonuje Austrię, wówczas z 4 punktami są na 3 miejscu ale i tak pewnie awansują.

Karny dla Islandii z dupy, Węgrzy praktycznie cały mecz prowadzili grę. Moim zdaniem nieco bardziej zasłużyli na zwycięstwo.

Swoją droga ta drużyna mi bardzo zaimponowała, złożeni głównie z ogórków z własnej ligi plus kilkoro grających za granicą często w podobnie ogórkowych ligach, a prowadzą z Islandią grę, która na papierze przynajmniej ma zdecydowanie ciekawszych zawodników ????

airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
Heh laptop mi padł i pięknie ujebane na tym meczu z plażowej od Rogera. Kontuzja mózgu na wyższym poziomie. 8-12 -&gt;15-13 jaka porażka...

strzala 377

strzala

Użytkownik
⛔⛔⛔

Brak słów. Rosjanki co zrobiły to kryminał. 4-0 W tb, potem 12-8 i przegrały 13-15.
u20 kobiet wiąże się, właśnie, niestety, Roger, z takim ryzykiem ???? Ale dzień dopiero się zaczął, jeszcze będą plusy! ????

Korci spróbować na faworytów w Olsztynie, jak uważasz ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
brazylijki mają takie przestoje jakby im ktoś mózgi odłączał na parę minut. drugi set 16:17 &gt;&gt;16:25, trzeci set 9:8 &gt;&gt;9:16. na takim poziomie to jest kompromitacja jednym słowem:grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom