tomek80
Użytkownik
Tzn, co ...nie poweidzieli Ci, zebys zamknal?propsy dla calorocznego, zle postawilem zaklad, kontakt z supportem, zwrocili kase w 3 minuty ???? )
Tzn, co ...nie poweidzieli Ci, zebys zamknal?propsy dla calorocznego, zle postawilem zaklad, kontakt z supportem, zwrocili kase w 3 minuty ???? )
znowu mi to robia oszusci zlodzieje mecz wygrala nikaragua 3:1 choc przegrywali 2:1 a nie wygrywali 2:1 gralem live I jakis poodwracany wynik...co Tu sie dzieje stawiajac mialem zapas ze jak przegraja seta to meczowy tb bedzie ....zagralem za 700 a pionki bet365 mowia ze tak nie bylo nosz kurrr wiem co gralem dodam ze to juz kolejny raz zwlaszcza jak gram grubiej to oszukujaporatuje ktos wynikiem dominikana u19 vs nikaragua ? Wychodza przy 2:1 16;15 wracam za 5 minut a tam po meczu chyba
Cruzeiro - Palmeiras
BTTS @1.80 bet365
Juan M B Chavarriaga - Mikael Torpegaard 1 @ 2.05 Bet365 POLECAM ! 7/10
(oby nie tak jak wczoraj)
Nie oszusci tylko Twoja nie wiedza, ostatnio tez tak mialemznowu mi to robia oszusci zlodzieje mecz wygrala nikaragua 3:1 choc przegrywali 2:1 a nie wygrywali 2:1 gralem live I jakis poodwracany wynik...co Tu sie dzieje stawiajac mialem zapas ze jak przegraja seta to meczowy tb bedzie ....zagralem za 700 a pionki bet365 mowia ze tak nie bylo nosz kurrr wiem co gralem dodam ze to juz kolejny raz zwlaszcza jak gram grubiej to oszukuja
e: I napewno nie bylo tak ze po wygranym 1 secie przegrali 3 kolejne bylo tak ze tego seta 25:13 oni wygrali tj dominikAna przeciez w zyciu przy 1:2 bym nie zagral tego
e: Szkoda ze nie ma opcji aby przy postawieniu zakladu byl aktualny wynik ale chyba pole ich manewru by sie zmniejszylo...jestem przekonany ze ktos z was Tez tak mial...oszusci
stream na calorocznym bedzie?Siatkówka plażowa - Smarrt Beach Toue - Jena - Mężczyźni
Betzien/Karpa vs Nibbrig/Wernitz 1 @ 2.00 Bet365
Mecz o 10.00
Tutaj live jak co: http://www.smart-beach-tour.tv/index.php?id=535&typ=tursp&realid=7054
w gwoli scislosci fix czy typ od kolegi szwedo-polaka?Typ ze Szwecji przypominam o 12:00
Soderhamns FF - Bodens FF
Bodens FF 2.2 limit na zaklad w bet365 to 1187.5 zł
Nie ma czegos takiego jak fix w moim słowniku, nie mam dojść do jakiś ustawek czy coś takiego. Nie wiem skąd bierze typy dostaje to gram/ publikuje. przez 3 tygodnie dostalem 7 zdarzen czego 6 bylo poprawie wytypowanych. Ważne by weszło.w gwoli scislosci fix czy typ od kolegi szwedo-polaka?
Siatkówka plażowa - Smarrt Beach Toue - Jena - Mężczyźni
Betzien/Karpa vs Nibbrig/Wernitz 1 @ 2.00 Bet365
Mecz o 10.00
Tutaj live jak co: http://www.smart-beach-tour.tv/index.php?id=535&typ=tursp&realid=7054