>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Koszykowka. Meksyk- Portoryko , linia 155,5 jest za wysoka.
Nie wiem, czy to zmeczenie, czy kwestia obrony, ale od kilku dni w meczach, padaja niskie sumy.
Moim zdaniem to tylko dogrywka, moze zlamac ta linie.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
poratuje ktos wynikiem dominikana u19 vs nikaragua ? Wychodza przy 2:1 16;15 wracam za 5 minut a tam po meczu chyba
znowu mi to robia oszusci zlodzieje mecz wygrala nikaragua 3:1 choc przegrywali 2:1 a nie wygrywali 2:1 gralem live I jakis poodwracany wynik...co Tu sie dzieje stawiajac mialem zapas ze jak przegraja seta to meczowy tb bedzie ....zagralem za 700 a pionki bet365 mowia ze tak nie bylo nosz kurrr wiem co gralem dodam ze to juz kolejny raz zwlaszcza jak gram grubiej to oszukuja
e: I napewno nie bylo tak ze po wygranym 1 secie przegrali 3 kolejne bylo tak ze tego seta 25:13 oni wygrali tj dominikAna przeciez w zyciu przy 1:2 bym nie zagral tego

e: Szkoda ze nie ma opcji aby przy postawieniu zakladu byl aktualny wynik ale chyba pole ich manewru by sie zmniejszylo...jestem przekonany ze ktos z was Tez tak mial...oszusci

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
znowu mi to robia oszusci zlodzieje mecz wygrala nikaragua 3:1 choc przegrywali 2:1 a nie wygrywali 2:1 gralem live I jakis poodwracany wynik...co Tu sie dzieje stawiajac mialem zapas ze jak przegraja seta to meczowy tb bedzie ....zagralem za 700 a pionki bet365 mowia ze tak nie bylo nosz kurrr wiem co gralem dodam ze to juz kolejny raz zwlaszcza jak gram grubiej to oszukuja

e: I napewno nie bylo tak ze po wygranym 1 secie przegrali 3 kolejne bylo tak ze tego seta 25:13 oni wygrali tj dominikAna przeciez w zyciu przy 1:2 bym nie zagral tego

e: Szkoda ze nie ma opcji aby przy postawieniu zakladu byl aktualny wynik ale chyba pole ich manewru by sie zmniejszylo...jestem przekonany ze ktos z was Tez tak mial...oszusci
Nie oszusci tylko Twoja nie wiedza, ostatnio tez tak mialem

Zapis w regulaminie jest jasny ze wyniki podane na stronie moga sie roznic i maja sluzyc jedynie jako sugestia

A 960

adam44

Użytkownik
w gwoli scislosci fix czy typ od kolegi szwedo-polaka?
Nie ma czegos takiego jak fix w moim słowniku, nie mam dojść do jakiś ustawek czy coś takiego. Nie wiem skąd bierze typy dostaje to gram/ publikuje. przez 3 tygodnie dostalem 7 zdarzen czego 6 bylo poprawie wytypowanych. Ważne by weszło.

koval 161

koval

Użytkownik
Marco/Garcia niech biorą 1 set i gram Liamin/Barsouk.
Przespali początek, ale coraz lepiej grają i przewaga warunków fizycznych zrobi swoje
Betzien/Karpa 13:11 w TB, oby dokonczyli

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom