462 xyzz Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2541 Nie cwaniakuj. Kliknij aby rozwinąć... ahaha jaki zalosny typ no skoro mowisz ze mecze beda underowe to graj under takie trudne?
Nie cwaniakuj. Kliknij aby rozwinąć... ahaha jaki zalosny typ no skoro mowisz ze mecze beda underowe to graj under takie trudne?
1,2K szkarlatny Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2543 ahaha jaki zalosny typ no skoro mowisz ze mecze beda underowe to graj under takie trudne? Kliknij aby rozwinąć... Moim zdaniem też 75% meczów 1/8 będzie underowa i zdziwię się jeśli będzie inaczej. Te forum zeszło na psy coraz więcej złośliwości i coraz mniej rozsądnej dyskusji...
ahaha jaki zalosny typ no skoro mowisz ze mecze beda underowe to graj under takie trudne? Kliknij aby rozwinąć... Moim zdaniem też 75% meczów 1/8 będzie underowa i zdziwię się jeśli będzie inaczej. Te forum zeszło na psy coraz więcej złośliwości i coraz mniej rozsądnej dyskusji...
454 domell Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2544 ahaha jaki zalosny typ no skoro mowisz ze mecze beda underowe to graj under takie trudne? Kliknij aby rozwinąć... Po pierwsze rozmowa nie była z Tobą Po drugie nie mów mi co mam grać i zajmij się sobą Po trzecie moja teza poparta jest argumentami a nie jak Twoja byle czym Po czwarte troszkę szacunku Po piątek jak widzisz Raveman przyznał rację
ahaha jaki zalosny typ no skoro mowisz ze mecze beda underowe to graj under takie trudne? Kliknij aby rozwinąć... Po pierwsze rozmowa nie była z Tobą Po drugie nie mów mi co mam grać i zajmij się sobą Po trzecie moja teza poparta jest argumentami a nie jak Twoja byle czym Po czwarte troszkę szacunku Po piątek jak widzisz Raveman przyznał rację
736 raveman Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2545 Moim zdaniem też 75% meczów 1/8 będzie underowa i zdziwię się jeśli będzie inaczej. Te forum zeszło na psy coraz więcej złośliwości i coraz mniej rozsądnej dyskusji... Kliknij aby rozwinąć... jest pare ogórków co lubią sie przekrzykiwać, ktoś z góry powinien ich przytemperować bo tez nie chce mi sie tego czytac
Moim zdaniem też 75% meczów 1/8 będzie underowa i zdziwię się jeśli będzie inaczej. Te forum zeszło na psy coraz więcej złośliwości i coraz mniej rozsądnej dyskusji... Kliknij aby rozwinąć... jest pare ogórków co lubią sie przekrzykiwać, ktoś z góry powinien ich przytemperować bo tez nie chce mi sie tego czytac
462 xyzz Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2546 a ja na przekor pierwszy set Seppi @2 Kliknij aby rozwinąć...
3,9K pato210 Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2547 Johnson - Seppi @ 1,80 Bet365 I Set Kliknij aby rozwinąć...
462 xyzz Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2548 panowie jesli caloroczny pokazywal inny wynik niz rzeczywiscie byl, to jest szansa na zwrot kasy?
736 raveman Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2549 panowie jesli caloroczny pokazywal inny wynik niz rzeczywiscie byl, to jest szansa na zwrot kasy? Kliknij aby rozwinąć... nie liczyłbym na to
panowie jesli caloroczny pokazywal inny wynik niz rzeczywiscie byl, to jest szansa na zwrot kasy? Kliknij aby rozwinąć... nie liczyłbym na to
3,9K pato210 Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2550 Johnson - Seppi @ 1,90 Bet365 II Set myśle ze ten mecz znowu może dać zarobić
454 domell Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2551 Johnson - Seppi @ 1,90 Bet365 II Set myśle ze ten mecz znowu może dać zarobić Kliknij aby rozwinąć... Przerwany z powodu opadów
Johnson - Seppi @ 1,90 Bet365 II Set myśle ze ten mecz znowu może dać zarobić Kliknij aby rozwinąć... Przerwany z powodu opadów
253 erolyzer Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2553 Heidrich&Kissiling ładnie w TB 13-12 na 13-15 po prostych błędach
3,9K pato210 Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2554 Przerwany z powodu opadów Kliknij aby rozwinąć... Właśnie zauważyłem... szkoda ale myśle że i tak easy jak wznowią
Przerwany z powodu opadów Kliknij aby rozwinąć... Właśnie zauważyłem... szkoda ale myśle że i tak easy jak wznowią
21,1K szef-elity Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2555 over Japonek i na 2q można dać, już 19 prowadzą ????
52 socham Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2556 Puig @2.5 powinno być izi ???? Kliknij aby rozwinąć... ładnie Cebulka ją pojechała ???? Przyjemnie się ją ogląda ???? jak myślicie Steve wygra mecz ?
Puig @2.5 powinno być izi ???? Kliknij aby rozwinąć... ładnie Cebulka ją pojechała ???? Przyjemnie się ją ogląda ???? jak myślicie Steve wygra mecz ?
191 luxik23 Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2557 Wie ktoś po kim zagra debel na Wimbledonie : Brown/Struff ? Bo widzę już przenosili nie które mecze na inne korty
Wie ktoś po kim zagra debel na Wimbledonie : Brown/Struff ? Bo widzę już przenosili nie które mecze na inne korty
462 xyzz Użytkownik Czerwiec 24, 2016 #2559 ale scierwa na bet365, przeklamywali z wynikem w tenisa o 2 male punkty, i teraz jak pytam o zwrot kasy to sie regulaminem zaslaniaja
ale scierwa na bet365, przeklamywali z wynikem w tenisa o 2 male punkty, i teraz jak pytam o zwrot kasy to sie regulaminem zaslaniaja