>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
to ja tak po cichu zasugeruje łamaka w białoruskiej lidzie
Dinamo Brest - Krumkachy do tej pory 0-2, mozna sprobowac na jedynke @13 albo 1X @6
czerwona kartka dla gosci i wykorzystany karny, idzie to w dobrym kierunku :cool:
chyciłem kurs @16,5 na gospodarzy

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Islandia - Szkocja 3 set trzeba grac islandie
zadnej roznicy nie ma a kursy wystawili buki 1.01-12 chyba , islandki lepsze dadza pewnie na seta 4.0
b365

do tego mecz po 1.5
handi -1.5 seta 1.9

haha jada jak z gownem moze dadza te 4.0 na seta...
dali po 2.62
Chyba moge zaksiegowac, piknie po 2.62 :]

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ruskie grają taką padlinę że nie ma szans na ugranie seta przez nich dziś. dobrze chociaż że zdjęli divisa bo tak to by zostali zlani konkretnie w drugim secie, swoją drogą chłop w półtora seta udowodnił aleknie że nie warto go brać na igrzyska. kto oglądał to wie o co chodzi. takie szkolne błędy jakie popełniał to rzadko ogląda się na tym poziomie (dwa razy po swoich atakach wpada w siatkę) 1,8 na francje w 3 secie to kolejna promocja dnia. po wczorajszej na serbów z brazolami. jak się komuś nie chce spinać to widać to po paru piłkach a ruskim ewidentnie się nie chce, druga sprawa że nie mają kim a takie błedy jak te divisa jeszcze bardziej podcinają im skrzydła. dorzucam jescze Francja -2,5 pkt w 3 secie @ 2,4. nie będzie się ruskim chciało niepotrzebnie przedłużać tego meczu

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
np. uświadamiam ludzi że w lidze norweskiej istnieją łamańce i to dosyć często :]
sam podawałem typ 2 dni temu na Live na łamak i weszło, wczoraj Singapur i Warriors :]

pozdrawiam :razz:
ale o tej dzisiejszej norweskiej nie napisałeś...

Norwegia to wiadomo od dawna że prawie każda ich liga to bramki i łamaki ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom