>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Powinna wytrzymac, pamietaj, ze dzisiaj grala tylko 1.5 seta i w sumie nie nabiegala sie duzo. Dobrze wygladala.
Właśnie widziałem. Z Isią zawsze trzeba się nabiegać i biegała dużo, więc zastanawiam się, czy na pewno oglądałeś. ;) Chodziło mi raczej o to, jak generalnie u niej z przygotowaniem motorycznym, bo ja WTA nie stawiam.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Właśnie widziałem. Z Isią zawsze trzeba się nabiegać i biegała dużo, więc zastanawiam się, czy na pewno oglądałeś. ;) Chodziło mi raczej o to, jak generalnie u niej z przygotowaniem motorycznym, bo ja WTA nie stawiam.
Banaly sypiesz. Jeszcze napisz, ze grajac w tenisa czlowiek sie meczy. Cibulkova jest terminatorem pod wzgledem wytrzymalosci i zawsze gra do konca, nigdy nie widzialem spuchnietej Cibulkovej. Ty chyba meczu nie ogladales. W wywiadzie wygladala bardzo swiezo, jest swietnie przygotowana fizycznie, nie siej zametu.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Banaly sypiesz. Jeszcze napisz, ze grajac w tenisa czlowiek sie meczy. Cibulkova jest terminatorem pod wzgledem wytrzymalosci i zawsze gra do konca, nigdy nie widzialem spuchnietej Cibulkovej. Ty chyba meczu nie ogladales. W wywiadzie wygladala bardzo swiezo, jest swietnie przygotowana fizycznie, nie siej zametu.
I właśnie o taką opinię mi chodziło - Cibulkova jest mocna fizycznie zawsze i wytrzyma. Naprawdę, tyle wystarczyło, bez zbędnej złośliwości. Reputa poszła.
e: Reputa nie poszła, bo wykorzystałem dzienny limit ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Powinna wytrzymac, pamietaj, ze dzisiaj grala tylko 1.5 seta i w sumie nie nabiegala sie duzo. Dobrze wygladala.
Dużo się nie nabiegała? To nie wiem jaki Ty mecz oglądałeś.

Dobrze wyglądała, ale na tle Isi, która oddychała juz rekawami i do tego nie specjalnie chyba zalezało jej na 100% żeby ten mecz wygrać. Szczególnie w perspektywie zbliżającego się Wimbledonu jaki i koniecznosći grania ew meczu jeszcze dzisiaj.

Ciblulkova faktycznie zwykle super przygotowana pod wzgledem kondycyjnym, ale nie niewyobrazam sobie żeby mogła ogarnąć ew. 3 setowy pojedynek z Puig.

Dlatego raczej jak próbować to Dominika 2:0 albo Puig mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom