Właśnie widziałem. Z Isią zawsze trzeba się nabiegać i biegała dużo, więc zastanawiam się, czy na pewno oglądałeś. Chodziło mi raczej o to, jak generalnie u niej z przygotowaniem motorycznym, bo ja WTA nie stawiam.
Właśnie widziałem. Z Isią zawsze trzeba się nabiegać i biegała dużo, więc zastanawiam się, czy na pewno oglądałeś. Chodziło mi raczej o to, jak generalnie u niej z przygotowaniem motorycznym, bo ja WTA nie stawiam.
Banaly sypiesz. Jeszcze napisz, ze grajac w tenisa czlowiek sie meczy. Cibulkova jest terminatorem pod wzgledem wytrzymalosci i zawsze gra do konca, nigdy nie widzialem spuchnietej Cibulkovej. Ty chyba meczu nie ogladales. W wywiadzie wygladala bardzo swiezo, jest swietnie przygotowana fizycznie, nie siej zametu.
Banaly sypiesz. Jeszcze napisz, ze grajac w tenisa czlowiek sie meczy. Cibulkova jest terminatorem pod wzgledem wytrzymalosci i zawsze gra do konca, nigdy nie widzialem spuchnietej Cibulkovej. Ty chyba meczu nie ogladales. W wywiadzie wygladala bardzo swiezo, jest swietnie przygotowana fizycznie, nie siej zametu.
I właśnie o taką opinię mi chodziło - Cibulkova jest mocna fizycznie zawsze i wytrzyma. Naprawdę, tyle wystarczyło, bez zbędnej złośliwości. Reputa poszła.
e: Reputa nie poszła, bo wykorzystałem dzienny limit ????
Dużo się nie nabiegała? To nie wiem jaki Ty mecz oglądałeś.
Dobrze wyglądała, ale na tle Isi, która oddychała juz rekawami i do tego nie specjalnie chyba zalezało jej na 100% żeby ten mecz wygrać. Szczególnie w perspektywie zbliżającego się Wimbledonu jaki i koniecznosći grania ew meczu jeszcze dzisiaj.
Ciblulkova faktycznie zwykle super przygotowana pod wzgledem kondycyjnym, ale nie niewyobrazam sobie żeby mogła ogarnąć ew. 3 setowy pojedynek z Puig.
Dlatego raczej jak próbować to Dominika 2:0 albo Puig mecz