bartolini1
Użytkownik
Bemelmans set @1,80 mocniej 365
Właśnie widziałem. Z Isią zawsze trzeba się nabiegać i biegała dużo, więc zastanawiam się, czy na pewno oglądałeś. Chodziło mi raczej o to, jak generalnie u niej z przygotowaniem motorycznym, bo ja WTA nie stawiam.Powinna wytrzymac, pamietaj, ze dzisiaj grala tylko 1.5 seta i w sumie nie nabiegala sie duzo. Dobrze wygladala.
Banaly sypiesz. Jeszcze napisz, ze grajac w tenisa czlowiek sie meczy. Cibulkova jest terminatorem pod wzgledem wytrzymalosci i zawsze gra do konca, nigdy nie widzialem spuchnietej Cibulkovej. Ty chyba meczu nie ogladales. W wywiadzie wygladala bardzo swiezo, jest swietnie przygotowana fizycznie, nie siej zametu.Właśnie widziałem. Z Isią zawsze trzeba się nabiegać i biegała dużo, więc zastanawiam się, czy na pewno oglądałeś. Chodziło mi raczej o to, jak generalnie u niej z przygotowaniem motorycznym, bo ja WTA nie stawiam.
po Brandsie wychodziPo kim gra Khachanov? Zagra dziś?
I właśnie o taką opinię mi chodziło - Cibulkova jest mocna fizycznie zawsze i wytrzyma. Naprawdę, tyle wystarczyło, bez zbędnej złośliwości. Reputa poszła.Banaly sypiesz. Jeszcze napisz, ze grajac w tenisa czlowiek sie meczy. Cibulkova jest terminatorem pod wzgledem wytrzymalosci i zawsze gra do konca, nigdy nie widzialem spuchnietej Cibulkovej. Ty chyba meczu nie ogladales. W wywiadzie wygladala bardzo swiezo, jest swietnie przygotowana fizycznie, nie siej zametu.
Dużo się nie nabiegała? To nie wiem jaki Ty mecz oglądałeś.Powinna wytrzymac, pamietaj, ze dzisiaj grala tylko 1.5 seta i w sumie nie nabiegala sie duzo. Dobrze wygladala.
CykCuevas @ 3.56 Marathonbet
średnia stawka
Pablo Cuevas Gilles Muller v Pablo Cuevas
(Zwycięzca meczu) 24/06/2016 Brak 2.62 Odbędzie się