gabka92
Użytkownik
nie jesteś za polką? -.-Dawaj Dominika!
nie jesteś za polką? -.-Dawaj Dominika!
Polką* to po pierwsze.nie jesteś za polką? -.-
Oglądasz mecz czy walisz na pałę?Radwańska win , przy 3-5 i 15-30
8.0@ Bet365
niestety ale mozna bylo sprobowacRadwańska win , przy 3-5 i 15-30
8.0@ Bet365
Radwańska to ścisły top, nie takie rzeczy świat widział w damskim tenisie i sporcie, no ale nie dzisiaj.Oglądasz mecz czy walisz na pałę?
Izi, mam nadzieję, że ktoś skorzystał, jeśli tak to proszę o plusik.Cibulkova @20 Pinek
nie takie mecze Isia wtapiała
Dziś grała jak ścisły top? Owszem świat widział wiele rzeczy ale trzeba coś grać żeby takie mecze wygrywać. Wyglądała jak dziecko we mgle. Jestem przekonany że gdybyś oglądał więcej niż jednego gema ani złotówki byś nie dał.Radwańska to ścisły top, nie takie rzeczy świat widział w damskim tenisie i sporcie, no ale nie dzisiaj.
No faktycznie to prawda, przyznam szczerze, że mecz włączyłem w ost gemie ????Dziś grała jak ścisły top? Owszem świat widział wiele rzeczy ale trzeba coś grać żeby takie mecze wygrywać. Wyglądała jak dziecko we mgle. Jestem przekonany że gdybyś oglądał więcej niż jednego gema ani złotówki byś nie dał.
Bukmacherka to nie piaskownica.przyznam szczerze, że mecz włączyłem w ost gemie
Ja pisałem Tak było w rozpisce. Widocznie korty nadal niedoprowadzone do stanu uzywalnosci 2 dni temu ulewy całą noc i wczoraj deszcz. Info sprzed 45 minut takie, że mają zacząć o 15.dlaczego nie grają Moriya-Novikov skoro ktoś pisał,że kort wolny i od 13 grają..
Frech 1 set @1,90, spróbujemy delikatnie
strzelili jak pisałem, początek dniatrzeci gol Lillestrom @2,10