zraszacz-bukow
Użytkownik
Wielka Brytania wyszla z UE, jestem kiepski w polityce - bedzie mozna dalej z dowodem latac bezproblemowo do Londynu?
nietylko dowód nie wystarczy ale i paszport, bedziesz miał takie same wizy jak np ruscy mająWielka Brytania wyszla z UE, jestem kiepski w polityce - bedzie mozna dalej z dowodem latac bezproblemowo do Londynu?
przeciez teraz tez nie mogąA jak brytyjskie buki, dalej będą mogły funkcjonować w Polsce?
coo ? ???? a teraz mogą ?A jak brytyjskie buki, dalej będą mogły funkcjonować w Polsce?
Teraz mogą, jeśli firma jest założona w jednym z państw unii europejskiej to może prowadzić działalność na terenie całej unii. Bez względu na to co PO chciało zrobić, zrobiło bezprawnego bubla.coo ? ???? a teraz mogą ?
Nikt nie panikuje tylko dopytuje.ludzie nie panikujcie az tak, narazie to tylko referendum a ono nie jest wiazace, prawdopodobnie uk wyjdzie z ue ale jak i kiedy to jest zagadka
Martwić to się trzeba, jakby przeszła ustawa hazardowa w wersji ministerstwa finansówNikt nie panikuje tylko dopytuje.
Nie chciałbym sytuacji żeby bet365 zniknął z moimi środkami na koncie :grin:
Będziesz mógł założyć działalność jako graczMartwić to się trzeba, jakby przeszła ustawa hazardowa w wersji ministerstwa finansów
Spoko stary nadrobi sie ???? Szwedzinka cos pisal na dzisiaj?LIAONING - BAYI kobiety.
jest teraz na live(koncowka 3 kwarty) jak będa kursy to wchodze w LIAONING 4 kwarta wygrana. czekamy na kursy
e:
http://i68.tinypic.com/2h4x6d4.jpg[/IMG]]
e:????????????????????????????????
super 2 kola od rana w plecy, piękny poczatek dnia ????
już odrobione.Spoko stary nadrobi sie ???? Szwedzinka cos pisal na dzisiaj?![]()
Aa no to wporzo ????już odrobione.
tak,jest na urlopie ale mial czas to cos mi tam wyslal ale dzisiaj tego nie publikuje .
po prostu mecz jest w niedziele, w niedziele rano wrzuce. patrz wątek.Aa no to wporzo ????