zraszacz-bukow
Użytkownik
Wielka Brytania wyszla z UE, jestem kiepski w polityce - bedzie mozna dalej z dowodem latac bezproblemowo do Londynu?
nietylko dowód nie wystarczy ale i paszport, bedziesz miał takie same wizy jak np ruscy mająWielka Brytania wyszla z UE, jestem kiepski w polityce - bedzie mozna dalej z dowodem latac bezproblemowo do Londynu?
przeciez teraz tez nie mogąA jak brytyjskie buki, dalej będą mogły funkcjonować w Polsce?
coo ? ???? a teraz mogą ?A jak brytyjskie buki, dalej będą mogły funkcjonować w Polsce?
Teraz mogą, jeśli firma jest założona w jednym z państw unii europejskiej to może prowadzić działalność na terenie całej unii. Bez względu na to co PO chciało zrobić, zrobiło bezprawnego bubla.coo ? ???? a teraz mogą ?
Nikt nie panikuje tylko dopytuje.ludzie nie panikujcie az tak, narazie to tylko referendum a ono nie jest wiazace, prawdopodobnie uk wyjdzie z ue ale jak i kiedy to jest zagadka
Martwić to się trzeba, jakby przeszła ustawa hazardowa w wersji ministerstwa finansówNikt nie panikuje tylko dopytuje.
Nie chciałbym sytuacji żeby bet365 zniknął z moimi środkami na koncie :grin:
Będziesz mógł założyć działalność jako graczMartwić to się trzeba, jakby przeszła ustawa hazardowa w wersji ministerstwa finansów
Spoko stary nadrobi sie ???? Szwedzinka cos pisal na dzisiaj?LIAONING - BAYI kobiety.
jest teraz na live(koncowka 3 kwarty) jak będa kursy to wchodze w LIAONING 4 kwarta wygrana. czekamy na kursy
e:
http://i68.tinypic.com/2h4x6d4.jpg[/IMG]]
e:????????????????????????????????
super 2 kola od rana w plecy, piękny poczatek dnia ????
już odrobione.Spoko stary nadrobi sie ???? Szwedzinka cos pisal na dzisiaj?
Aa no to wporzo ????już odrobione.
tak,jest na urlopie ale mial czas to cos mi tam wyslal ale dzisiaj tego nie publikuje .
po prostu mecz jest w niedziele, w niedziele rano wrzuce. patrz wątek.Aa no to wporzo ????