D
0
dutra
Gość
A jakie kursy były wysokie na obecny wynik głosowania hehheehehehNo to Soros miał racjęZaczynamy "czarny" piątunio ????
A jakie kursy były wysokie na obecny wynik głosowania hehheehehehNo to Soros miał racjęZaczynamy "czarny" piątunio ????
Na ten moment jest ładna pogoda :] Pierwsze mecze na pewno zagrająDeszcz w Nottingham?
Wydaje mi się, że dzisiaj można grać na spadki na większości giełdWchodzicie w rynki finansowe, o 9:00 startują większe giełdy np. Londyńska?
czy ja o czymś nie wiem? Wimbledon powinien pograć :]Dzis znowu *uja pograja w Anglii..
Co za sezon..
No i? i co niby kokosy na tym zbiłeś? pochwal się tym. bo pier.. o rynkach żeby grać itp itd. a jak na razie nie pokazałeś żadnego skanu z wygranych ( i nie pokażesz wiemy czemu)USD/CHF
![]()
Nie wstałem lewą tylko Cie nie lubie a to różnica. No dobra ma rynki finansowe i co z tego? co tym wykresem sugerujesz ? jak niby te rynki finansowe grać? jak te przedziały łapać, czym sie kierować itp itd? o to pytam. Nie rozumiem sensu zaczętego tutaj tematu z tym rynkami walut.Dla Twojej wiadomości Bet365 i inni bukmacherzy mają w swojej ofercie rynki finansowe, to tyle odemnie na ten temat. Nie mam pojęcia do czego pijesz, idź zjedz śniadanie kolego bo ewidentnie wstałeś lewą nogą.
tylko większe turniejeBetsyf nie ma plażowej?