D
0
dutra
Gość
A jakie kursy były wysokie na obecny wynik głosowania hehheehehehNo to Soros miał rację Zaczynamy "czarny" piątunio ????
A jakie kursy były wysokie na obecny wynik głosowania hehheehehehNo to Soros miał rację Zaczynamy "czarny" piątunio ????
Na ten moment jest ładna pogoda :] Pierwsze mecze na pewno zagrająDeszcz w Nottingham?
Wydaje mi się, że dzisiaj można grać na spadki na większości giełdWchodzicie w rynki finansowe, o 9:00 startują większe giełdy np. Londyńska?
czy ja o czymś nie wiem? Wimbledon powinien pograć :]Dzis znowu *uja pograja w Anglii..
Co za sezon..
No i? i co niby kokosy na tym zbiłeś? pochwal się tym. bo pier.. o rynkach żeby grać itp itd. a jak na razie nie pokazałeś żadnego skanu z wygranych ( i nie pokażesz wiemy czemu)USD/CHF
Nie wstałem lewą tylko Cie nie lubie a to różnica. No dobra ma rynki finansowe i co z tego? co tym wykresem sugerujesz ? jak niby te rynki finansowe grać? jak te przedziały łapać, czym sie kierować itp itd? o to pytam. Nie rozumiem sensu zaczętego tutaj tematu z tym rynkami walut.Dla Twojej wiadomości Bet365 i inni bukmacherzy mają w swojej ofercie rynki finansowe, to tyle odemnie na ten temat. Nie mam pojęcia do czego pijesz, idź zjedz śniadanie kolego bo ewidentnie wstałeś lewą nogą .
tylko większe turniejeBetsyf nie ma plażowej?