gabka92
Użytkownik
Rumunia z X pograne przed meczem było, elegancko czemu na Szwajcarow ktorzy ledwo utrzymali 1;0 z Albania 11 na 10 i o malo nie zremisowali??to nie jest karny, to są jakies jaja...
Rumunia z X pograne przed meczem było, elegancko czemu na Szwajcarow ktorzy ledwo utrzymali 1;0 z Albania 11 na 10 i o malo nie zremisowali??to nie jest karny, to są jakies jaja...
Ewidentny karny, nie ma o czym dyskutować.to nie jest karny, to są jakies jaja...
Karny oczywisty ...to nie jest karny, to są jakies jaja...
Nie były by , bo wtedy nie ciągali by się tak za koszulki... :grin:jakby takie karne były gwizdane w premierleague to by w kazdym meczu były po trzy karne
Nie masz zielonego pojęcia o Premier League i w ogóle nie oglądasz tej ligi. Powielasz idiotyczny mit o brutalności BPL, który nie ma żadnego odwzorowania w rzeczywistości od kilku dobrych lat.jakby takie karne były gwizdane w premierleague to by w kazdym meczu były po trzy karne
tu wtopa
nie wiesz co piszesz, nie dyskutuje z człowiekiem ktory nie ma pojęcia o tej lidze i wmawia mi że jej nie oglądam. Ciągnięcie za koszulke czy granie ciałem na styku faulu to nie jest brutalność kolegoNie masz zielonego pojęcia o Premier League i w ogóle nie oglądasz tej ligi. Powielasz idiotyczny mit o brutalności BPL, który nie ma żadnego odwzorowania w rzeczywistości od kilku dobrych lat.
Ja pograłem w tym meczu under 27,5 fauli (narazie źle wygląda typ) i w AKO over 4,5 rożnego w pierwszej połowie ( ) + over 2,5 bramek, więc jeśli Twój typ miałby siąść, to i mój over by był na Szwajcaria coś w końcu strzeli, a i Rumunii mogą ukuć z kontry, wysoki kurs na ten BTS, można by spróbować, ale delikatna stawkaco myślicie o BTS w 2. połowie @ 4.33 ?