magik90
Użytkownik
Barca dziś ogarnie ?Co z Murray/Soares? Odwołane bo? Zagrają?
Barca dziś ogarnie ?Co z Murray/Soares? Odwołane bo? Zagrają?
ktoś sklikał do 4,00 ????Ja pograłem w tym meczu under 27,5 fauli (narazie źle wygląda typ) i w AKO over 4,5 rożnego w pierwszej połowie ( ) + over 2,5 bramek, więc jeśli Twój typ miałby siąść, to i mój over by był na Szwajcaria coś w końcu strzeli, a i Rumunii mogą ukuć z kontry, wysoki kurs na ten BTS, można by spróbować, ale delikatna stawka
Hahaha on zrobił to z 40:0? ???? Widziałem tylko 40:30 ???? Kocham cię Mandarynko, wiedziałem co robię biorąc Johnsona w 3. secie po cudownym 3,75 ????Mannarino to jest piękne podsumowanie niedorozwoju intelektualnego... dać się połamać z 40:0 z Johnsonem -.-
No mam ją w trebelku, ale to co zobaczyłem wczoraj w Strasbourgu to już nic pewnym być nie można. Powinni pierwszy mecz wygraćBarca dziś ogarnie ?
Na koniec średniego dnia jeszcze jakiś wjechał.Thiem 2-0 @2.25 + over 9.5 gema Mannarino @1.53 = @3.34 2j
Z kibicami Realu nie można dyskutować o Gran Derbi czy też kibicami Barcy bo wiadomo do czego to zmierza i oni nie patrzą do końca obiektywnie.Czekam na argumenty przemawiające za Barcą dziś.
Kurs w tym momencie wynosi 1.083, można zamykaćCecchinato set 2 @1.61 4j
Marco w tamtym roku miał półfinał w tym turnieju, nie chce mi się wierzyć że odpuści z takim łamagą jak Sonego.
Zdecydowanie bardziej pewnym typem od Barcy jest Real +8,5; a kurs taki sam :]Z kibicami Realu nie można dyskutować o Gran Derbi czy też kibicami Barcy bo wiadomo do czego to zmierza i oni nie patrzą do końca obiektywnie.
łatwiutko, tym razem koszykówka natu wtopa
Wenezuela-kobiety +37.5 @1.90
rumunia szwajcaria bts 2. 05 bet365