kolatek
Użytkownik
Kairat Almaty 4 gol kurs 2.10 bet 365
Kairat Almaty 4 gol kurs 2.10 bet 365
gram jeszcze over 3,5 w meczu Kairat kurs 2.10 bet 365
???Pany co sądzicie dzisiaj o Di Wu z Renzo Olivo?
Dałem. Rumunia dobrze z Francją, Szwajcaria słabo z Albanią. Rumunia musi zdobyć 3pkt, czuje over 2.5 i wygraną Rumuni. 2:1To co, Rumunia wygrywa? ????
też tak uważam, więc pewnie będzie znów 1-0 dla SzwajcarówDałem. Rumunia dobrze z Francją, Szwajcaria słabo z Albanią. Rumunia musi zdobyć 3pkt, czuje over 2.5 i wygraną Rumuni. 2:1
Co Ty za głupoty wygadujesz? Wystarczy im remis + zwycięstwo z Albanią i wychodzą z grupy.Dałem. Rumunia dobrze z Francją, Szwajcaria słabo z Albanią. Rumunia musi zdobyć 3pkt, czuje over 2.5 i wygraną Rumuni. 2:1
Winetta Volin lu Remis kurs 1.80 bet 365
over 0,5 w meczu VMFD do HT kurs 3.25 bet 365
No tak, masz rację owszem, ale myśle,że nie będą kalkulować co dalej, tylko dzisiaj o 3pkt. Obrona Szwajcarii jak ser heh Dziekan dobrze podsumował, stawiam over 2.5 i Rumunia.Co Ty za głupoty wygadujesz? Wystarczy im remis + zwycięstwo z Albanią i wychodzą z grupy.
Marciniak mówił że sędziowie mają dokładnie takie wytyczneLekki off, jak wam idzie zarobkowo ten początek euro?
Bo u mnie cienizna, nie powiem na kartkach się trochę poróżniłem z moim bankrolem(nie che szukać dziury gdzie indziej, ale sędziowie w niektórych meczach to jakby wytyczne mieli żeby tych kartek nie dawać), dodatkowo takie turnieje, przynajmniej u mnie, potrafią wciągnąć w wir stawiania zbyt dużej ilości betów, a czasem pieniędzy:?, z tak głupiego powodu jak "dla lepszego oglądania".
Może jakieś protipy, jaką strategię obieracie na takie turnieje?
Wlasnie o to pytalem przed chwila, myslisz ze ogarna ? Dostali 6:0 w pierwszym secie, Bedene z Edmundem mozliwe ze graja ze soba w kontekscie nadchodzacych igrzysk.Erlich/Fleming @2.75