>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Barrere - Paul 1 @1,88. Mecz jutro rano, ale podaję teraz, bo nie wiem czy wstanę do tej godziny. IMO kurs petarda i warto grubiej załadować, kilka dni temu Paul zebrał baty 0-2 do 2 i do 3, mączka zdecydowanie nie działa na jego korzyść. Jeśli się uda wstać to można coś popolować na 2-0 :p Generalnie kilka spoko opcji widzę, ale to już jutro przemyślimy ;)
jutro nie ma tego meczu, pewnei we wtorek

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
U mnie unibet śmiga normalnie
@Dider Racja, dzięki za zwrócenie uwagi. Unibet pokazuje, że mecz jutro, ale grają we wtorek. Sporo kasy zamroziłem, no ale nic, możliwe że do wtorku kursy spadną.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
U mnie unibet śmiga normalnie
@Dider Racja, dzięki za zwrócenie uwagi. Unibet pokazuje, że mecz jutro, ale grają we wtorek. Sporo kasy zamroziłem, no ale nic, możliwe że do wtorku kursy spadną.
a cos jeszcze na rano widzisz? tak na pierwszy rzut oka?

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Zeballos śmiało do jakiegoś dubelka, rywal ostatnio poleciał z Hubciek Hurkaczem a kurs nie jakiś tragiczny. Nie ma jakiejs mega formy ale na FO urwał seta Ramosowi, rywal półka niżej. Ja go chyba zagram w dublu z Fritzem, @2,03 w unibecie.

V 3

vulture

Użytkownik
Witam, ma ktoś konto w pinnacle i może powiedzieć czy działają mu teraz zakłady live? Chodzi mi glównie o tenis: finał w Stuttgarcie i Hertogenbosch w tej chwili....pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom