>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
ja bym obstawił jakieś kartki np Irlandie bo gra ostro i napewno z 3 wpadną jeszcze jak bd przegrywać to musza zatrzymywać kontrataki :]

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
a zamiast Hiszpanów bardziej bym poszedł w handi +1.5 na Czechy po większym kursie, dwoma bramkami wygrały tu narazie tylko Niemcy i to w 93 min. A nie zapominajmy, że Czesi jaką grupę w eliminacjach mieli, taką mieli, ale ją wygrali. Bardziej niż Hiszpania dwoma myślę, że tu może być remis, więc idę w +1.5 Czechy po 1.60
Czechy handicap +1.5 1.60 Bet365

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Chinki over 69.5 punktu

Na razie obie drużyny słabiutko rzucają, jednak z czasem Chinki powinny wejść na swój poziom.
Dodatkowo niektóre Chinki są wyższe o głowę od Wenezuelek :razz:

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
co do meczu Szwedów, hmm , obydwie ekipy wyszły z trzecich miejsc, i nie wiem szczerze czy Irandlai nie była w mocniejszej grupie od Szwedów, z nami i Niemcami. A Szwedów wyprzedziła Austria i Rosja która zagrała niezłą kaszanę ale i tak zremisowała z Anglią.
Podwójna szansa- remis do przerwy lub na koniec - 1.54@ Fortuna

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Oczy bolą od tego kosza kobiecego :]

Wenezuelki kompletne ZERO - ich najważniejsze i najwyższe zawodniczki mają już po 2/3 faule a Chinki zamiast wykorzystywać okazje to rzucają za 3 z każdej pozycji :;/:

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kei Nishikori 1. set @ 2,1
Bet365
Spróbujmy, złamanie Pouille&#39;go na trawie to nie jest ogromne wyzwanie. Ale uwaga, Kei lubi uwalić jak na niego pogram :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom