patrząc na naszą grę nie musimy się obawiać wyjścia z grupy, ważne żeby nie zająć trzeciego miejsca bo wtedy na pewno gramy ze zwycięzcą grupy i szanse na 1/4 spadają, a myślę że przy wyjściu z 1-2 miejsca jest to w naszym zasięguteraz wystarczy sie ustawic z ukrami lub niemcami na remis i jest pewny awans prawda?
zakladajac ze wszyscy pokonaja szczury
Ups.Szwaby więcej rogów w pierwszej połowie @1,98 unibet. Wygląda mi to na dobrą opcję.
gracze bukmacherscy tak juz majaa myslalem ze tylko ja jestem tak zdegenerowany
patrzac na nasza gre i niemcow to mozemy spokojnie nawiazac walke... choc pewnie pechowo przegramy... :;/:patrząc na naszą grę nie musimy się obawiać wyjścia z grupy, ważne żeby nie zająć trzeciego miejsca bo wtedy na pewno gramy ze zwycięzcą grupy i szanse na 1/4 spadają, a myślę że przy wyjściu z 1-2 miejsca jest to w naszym zasięgu
byle szybko z nimi nie stracić bramki a fizycznie powinniśmy taki mecz wytrzymać i coś ugraćgracze bukmacherscy tak juz maja
patrzac na nasza gre i niemcow to mozemy spokojnie nawiazac walke... choc pewnie pechowo przegramy... :;/:
Mnie nie zawiedli, bo od Euro 2008 nic ciekawego nie grają. Brakuje im napastnika jak Sukur lub Nihat. Powinni wyżej przegrać, ale nie można umniejszać siły Chorwatom, którzy mają jedną z silniejszych linii pomocy na całych ME i bardzo solidną defensywę. Brakuje im napastnika, bo nie lubię Mandzukica. Waleczny, dobrze gra głową, ale wydaje mi się, że bardziej przydałby im się ktoś szybszy z dobrą techniką i lepszym wykończeniem, który uciekałby obrońcom po świetnych prostopadłych podaniach Rakitica, Modrica i reszty załogi. Jednak trafili do ciężkiej grupy i raczej z grupy nie wyjdą.Póki co mnie chyba najbardziej zawiodła Turcja. Zagrała kompletne dno. Zero pomysłu, zero szybkości..Po tym co dziś zobaczyłem jestem praktycznie pewny, że oni z grupy nie wyjdą.
za dużo o jedną flachę w przerwie ????Ukraińcy się tak zmęczyli pierwszą połową? Oglądam od przerwy i jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że w pierwszej kosmos grali
He he to równie dobrze można powiedzieć że underowcy koszą buki... :grin:Nie ma sensu. Ustawka na ME na zakładach typu, że drużyna wygrają jedną bramką. Buki koszą overowców.
Phil Taylor -2,5 @2
myślę, że warto, Phil super forma, skoro ogarnął genialnego w ten weekend Kyle'a Andersona to Smitha powinien już wciągnąć nosem
Ups.
W takim razie lekko banderowcy pierwsi 10 rogów @1,80 uni. Wynik sprzyjający, może ogarną.