Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Zadna to lokata, nie przesadzaj. Wystarczy, ze z Czechami wygraja i 3 pkt praktycznie daje im awans z 3 miejsca. Do tego porazka z Chorwacja ledwo 1 bramka, a jak Silva powiedzial Turcy zawsze graja do konca wiec nie wiadomo czy nie wyciagnal na remis...
Różne głupoty zdarzyło mi się czytać, ale to... szkoda słów. Odpusci finał turnieju w którym od dawna gra bardzo dobrze, żeby jutro o 10 (nawet nie jutro, tylko we wtorek, bo jako finalista z poprzedniego tygodnia będzie grał dzień później) wyjść z Murrayem i dostać prawdopodobnie szybciutkie 2-0. Jeśli Mahut ma odpuszczać jakiś mecz, to właśnie ten ze Szkotem.
Ostatnia akcja to podsumowanie gry Polek ???? banalna kontra to Wołosz pierwsza biegnie do podbicia więc rozgrywa inna gwiazda a Tomsia finalnie atak w pół siatki ???? Niezłe kabarety czekają w tym roku w meczach z udziałem tych mistrzyń.
Tamira Paszek 5:3, dwa razy serwowała na mecz, a i tak podejmie ambitną próbę okradzenia mnie z pieniędzy :]. I teraz czekaj sto lat na rozstrzygnięcie, bo znów deszcze w Birmingham.
W TB jeden serwis utrzymany. Na trawie. Jebana idiotka.