>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Turcja nie wyjdzie z grupy @ 1,53 LOKATA !
Zadna to lokata, nie przesadzaj. Wystarczy, ze z Czechami wygraja i 3 pkt praktycznie daje im awans z 3 miejsca. Do tego porazka z Chorwacja ledwo 1 bramka, a jak Silva powiedzial Turcy zawsze graja do konca wiec nie wiadomo czy nie wyciagnal na remis...

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
mahut ma zaplanowany mecz na jutro na godzine 10:00 na kortach Queen, co lepsze gra z murrayem... moze odpuści dzisiaj?
Różne głupoty zdarzyło mi się czytać, ale to... szkoda słów. Odpusci finał turnieju w którym od dawna gra bardzo dobrze, żeby jutro o 10 (nawet nie jutro, tylko we wtorek, bo jako finalista z poprzedniego tygodnia będzie grał dzień później) wyjść z Murrayem i dostać prawdopodobnie szybciutkie 2-0. Jeśli Mahut ma odpuszczać jakiś mecz, to właśnie ten ze Szkotem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ostatnia akcja to podsumowanie gry Polek ???? banalna kontra to Wołosz pierwsza biegnie do podbicia więc rozgrywa inna gwiazda a Tomsia finalnie atak w pół siatki ???? Niezłe kabarety czekają w tym roku w meczach z udziałem tych mistrzyń.

re down: one miały 19-12 ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Tamira Paszek 5:3, dwa razy serwowała na mecz, a i tak podejmie ambitną próbę okradzenia mnie z pieniędzy :]. I teraz czekaj sto lat na rozstrzygnięcie, bo znów deszcze w Birmingham.
W TB jeden serwis utrzymany. Na trawie. Jebana idiotka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom