didier_drogba
Użytkownik
a ja czuje, ze Mahut wciagnie Mullera nosem
zobaczymy jak bedzie
zobaczymy jak bedzie
jak to mówią kto gra grubo wygrać musi ???? takie siano postawić heh ...Turcja - Chorwacja ktoś grubo pograł over 0.5 ????
Bo nic innego nie mogę znaleźć.. Mi działa normalnie, tylko że nie można dać Pełnego Ekranu.:-(????po co zapodajesz płatny stream
Jatran vs. Bazis
kobiety Ukraińskie - BTS 4.00
co ciekawe spada regularnie z 6.50, teraz 4.00
Z tymi kartkami to bym sie wstrzymal...sedzia wyraznie nie daje kartek, ogolnie ma srednia 3,8 na mecz wiec niska, Tufan tez mial juz z 3 ostre wejscia i jakos za kazdym razem sedzia mowi, ze "next time" mu da kartke i jakos za kazdym razem nie wyciaga kartki...Badelj dostanie kartkę @3,75 Uni
Miał ze 2-3 faule, więc jest okazja.
http://www.batmanstream.com/football-live-streaming-video-2016-14.htmlBo nic innego nie mogę znaleźć.. Mi działa normalnie, tylko że nie można dać Pełnego Ekranu.:-(
hahaha oj gościu gościu, odpuści finał... ty wiesz co piszesz? Dodatkowo broni tutaj tytułumahut ma zaplanowany mecz na jutro na godzine 10:00 na kortach Queen, co lepsze gra z murrayem... moze odpuści dzisiaj?
Dlaczego miałby odpuszczać finał ?mahut ma zaplanowany mecz na jutro na godzine 10:00 na kortach Queen, co lepsze gra z murrayem... moze odpuści dzisiaj?