matilebron
Użytkownik
Kravchuk 2-0 @1,9 Bet365
0/9 bp nie mam pytań na gościa
w końcu zaczął wykorzystywać
Kravchuk 2-0 @1,9 Bet365
0/9 bp nie mam pytań na gościa
Będą rozgrywane 4 spotkania w Halle więc nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie :]Mówiłem, żeby nie grać dzisiaj Anglii i Niemiec to zaś nie posłuchali ????
W Anglii to zagraja ale chyba w piatek, a takie dobre mecze.Mówiłem, żeby nie grać dzisiaj Anglii i Niemiec to zaś nie posłuchali ????
pisałem w tamtym poście że oprócz centralnego więc zamilcz i odrabiaj lepiej Kudle ????Będą rozgrywane 4 spotkania w Halle więc nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie :]
Bierz pod uwagę, że grają ze sobą w deblu- takie mecze często mają dziwny przebieg :razz: Lepiej sobie odpuścić takie coś.Kurde, kusi mnie ta Pliskova na mecz...
Cos na dzis mocniej?Bierz pod uwagę, że grają ze sobą w deblu- takie mecze często mają dziwny przebieg :razz: Lepiej sobie odpuścić takie coś.
Widząc piłkę na 15:40 i piłę na trzecią meczową miałem Ci przyznać rację, ale ostatecznie Karolina obroniła 5 MP więc nie dorabiałbym ideologii. Mimo to mecz może iść w obie strony.Bierz pod uwagę, że grają ze sobą w deblu- takie mecze często mają dziwny przebieg :razz: Lepiej sobie odpuścić takie coś.